CLENZIderm MD Pore Therapy

 • Op voorraad
Exfoliatie helpt het uiterlijk van vergrote poriën te verminderen

40,00

Aantal:

  De beste producten voor uw huid

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Gratis ophalen bij Kliniek Lumière
  • Vandaag besteld, 1-2 dagen in huis
  • Whatsapp bij vragen: 06 2988 6700

Korte beschrijving

Zelfs de beste reinigingsmiddelen kunnen soms onzuiverheden achterlaten; talg, make-up en vuil diep in de poriën. Dit vuil kan grote schade aanrichten op uw huid en aandoeningen zoals acne verergeren. Obagi CLENZIderm Pore Therapy is een toner die de poriën helpt zuiveren en uw teint volledig reinigt.

 • Toon volledige beschrijving

  Zelfs de beste reinigingsmiddelen kunnen soms onzuiverheden achterlaten; talg, make-up en vuil diep in de poriën. Dit vuil kan grote schade aanrichten op uw huid en aandoeningen zoals acne verergeren. Obagi CLENZIderm Pore Therapy is een toner die de poriën helpt zuiveren en uw teint volledig reinigt. Exfoliërende ingrediënten verwijderen ook dode huidcellen die de poriën verstoppen en voorkomen dat de huid goed kan genezen. Als u deze toner gebruikt na uw reinigingsmiddel, kunnen uw producten voor de behandeling van acne gemakkelijker in de huid worden opgenomen voor betere resultaten. De teint en poriën verfijnen. Pore Therapy droogt puistjes uit en helpt een nieuwe uitbraak voorkomen.

  • Salicylzuur exfolieert en ontstopt poriën
  • Exfoliatie helpt het uiterlijk van vergrote poriën te verminderen
  • Door poriën te zuiveren kunnen producten gemakkelijker absorberen

  Houd je huid vrij van onzuiverheden en puistjes door deze gezichtstoner aan je verzorgingsprogramma voor acne toe te voegen.

  Gebruiksaanwijzing:

  Reinig de huid grondig met CLENZIderm MD Daily Care Foaming Cleanser vóór het aanbrengen van dit product. Goed schudden voor gebruik. Breng 2 pompjes aan op een watje. Bedek het hele aangedane gebied met een dunne laag, één tot driemaal daags. Laat het product opdrogen. Omdat extreme droogte van de huid kan ontstaan, bouw het gebruik van het product op. Start met eenmaal daags en bouw op naar tweemaal daags of driemaal daags als dit wordt geadviseerd door de behandelend therapeut. Als vervelende droogte of schilfering zich voordoet, reduceer het gebruik naar eenmaal daags of om de dag.

  Waarschuwing:

  Contact met ogen vermijden. Spoel direct uit met water als het product in de ogen komt. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten zicht van kinderen houden. Huidirritatie en droogte komt vaker voor bij gelijktijdig gebruik van een ander medicijn/product tegen acne. Als irritatie voorkomt, gebruik dan één van de medicatie/producten. Stop het gebruik als de irritatie ernstig wordt en raadpleeg de behandelend therapeut. Houd buiten het bereik van kinderen. Bewaar het product op kamertemperatuur bij 15°C-25°C. Buiten direct zonlicht houden. Houd het product weg van warmtebronnen.

  Ingrediënten:

  Actief ingrediënt: Salicylic acid 2%.
  Inactieve ingrediënten: Benzyl Alcohol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ethoxydiglycol, ext. D&C Violet 2, Fragrance, Glycerin, Menthol, Menthoxypropanediol, Methyl Lactate, SD Alcohol 40-B, Water (Aqua).

Voor-en-na-foto's

Extra productfoto's
Extra productfoto's
Extra productfoto's
Extra productfoto's

Product reviews

- Merel C.

Ik gebruik de Obagi Clenziderm voor acne, Sun Shield SPF 50 en ook de Retinol 1.0. Het zijn producten met een hoge kwaliteit en het werkt ook voor de gevoelige huid. Mijn huid is er mooier op geworden en ik raad het iedereen aan met huidproblemen.