Profhilo

Profhilo is een populaire behandeling die wordt gebruikt om de huid te verjongen. Het is een innovatieve behandeling die de kwaliteit van de huid verbetert en de tekenen van veroudering tegengaat. Bij een behandeling met Profhilo wordt hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd om deze te hydrateren en te verstevigen. Streeft u ook naar een jonge, strakke en frisse huid? Boek nu een afspraak of neem contact op bij vragen.

Wat is een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling is een injecteerbare behandeling met hyaluronzuur. De stof wordt in de huid geïnjecteerd, waarbij er in totaal 10 injecties worden gegeven per behandelgebied. Hierbij worden er vijf injecties gegeven per gelaatshelft. Dit wordt ook wel de BAP-techniek genoemd.

Hoewel we bij de Profhilo behandeling werken met het injecteren van hyaluronzuur, is het geen filler. De stof zorgt er namelijk voor dat de huidcellen worden gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, wat de kwaliteit van de huid verbetert. Het resultaat is een strakke, frisse en glowy huid.

De voordelen van een Profhilo behandeling

  • Verbeterde huidkwaliteit
  • Stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid
  • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Geschikt voor gezicht en lichaam
  • Weinig bijwerkingen en geen downtime
  • Niet-invasief en minimale bijwerkingen
  • U hoeft zich niet voor te bereiden op de behandeling
  • Het effect neemt geleidelijk af, waardoor het uiterlijk niet abrupt verandert

Wat doet Profhilo?

Profhilo stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid. Deze stof is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, wat leidt tot rimpels en een slappere huid. Profhilo hydrateert de huid en stimuleert de collageenproductie, waardoor de huidkwaliteit verbetert.

Wat is de BAP-techniek?

Bij een behandeling met Profhilo wordt gebruikgemaakt van de BAP-techniek. Bij de BAP-techniek worden vijf specifieke punten op het gezicht behandeld met de Profhilo-injectie. Deze punten zijn geselecteerd omdat ze overeenkomen met de anatomische locaties van de belangrijkste bindweefselstructuren in het gezicht. Door deze punten te behandelen, wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en wordt de huid gehydrateerd.

Profhilo voor en na

profhilo voor en na

Hoe vaak moet Profhilo worden gebruikt?

Profhilo wordt in twee behandelingen gegeven, met een tussenpoos van vier weken (30 dagen). Na deze twee behandelingen kan het effect tot zes maanden aanhouden. Het wordt aanbevolen om de behandeling daarna te herhalen om het resultaat te behouden.

Profhilo voor het lichaam

Naast het gebruik van Profhilo voor het gezicht kan het ook worden gebruikt voor het lichaam. Profhilo wordt bijvoorbeeld gebruikt om de huid op de handen te verbeteren of om de huid op de hals en het decolleté te verstevigen. Ook kan het worden gebruikt om de huid op andere delen van het lichaam, zoals de armen of de buik, te verbeteren. Profhilo helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en bij het verbeteren van de algehele huidkwaliteit. Het resultaat is een frissere en minder slappe huid op het lichaam.

Profhilo kosten en bijkomende effecten

Een behandeling met Profhilo is een relatief goedkope behandeling in vergelijking met andere injectables. Bekijk onze actuele kosten via de onderstaande knop.

Bekijk tarieven

Welke bijwerkingen kunnen er optreden?

Bij elke ingreep/behandeling kunnen er bijwerkingen optreden. De bijwerkingen die kunnen optreden bij een Profhilo behandeling zijn relatief gezien minimaal. Denk aan bijwerkingen zoals lichte zwelling, roodheid en blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal na een paar dagen.

Profhilo: meer dan een filler

Profhilo wordt soms verward met een filler, maar het is eigenlijk meer dan dat. Fillers worden gebruikt om volume toe te voegen aan de huid, terwijl Profhilo de huid verbetert door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Het resultaat is een strakkere, stevigere en gladdere huid, zonder dat er extra volume wordt toegevoegd.

Profhilo ervaringen

Veel mensen die een Profhilo behandeling hebben ondergaan, zijn enthousiast over de resultaten. Ze merken een verbetering van de huidkwaliteit, waardoor ze er jonger en frisser uitzien. Een ander voordeel is dat de behandeling geen downtime heeft, waardoor u na de behandeling direct weer aan de slag kan. Veel mensen kiezen voor Profhilo als een minder ingrijpend alternatief voor chirurgische facelifts of andere invasieve behandelingen.

Ga voor een Profhilo behandeling bij Lumière Aesthetics!

Profhilo is een effectieve behandeling voor het verbeteren van de huidkwaliteit en het tegengaan van de tekenen van veroudering. Het stimuleert de natuurlijke collageenproductie van de huid en verbetert de huidtextuur. Het kan worden gebruikt op verschillende delen van het gezicht en heeft weinig bijwerkingen. Als u op zoek bent naar een minder ingrijpend alternatief voor een facelift of andere invasieve behandelingen, dan is Profhilo misschien iets voor u.

Plan nu een Profhilo behandeling in

Streeft u ook naar natuurlijke huidverjonging? Plan nu een afspraak in bij Lumière Aesthetics. Onze ervaren artsen voorzien u graag van persoonlijk advies en verwelkomen u graag in de kliniek.

Boek nu een afspraak Neem contact op