Liquid Facelift

Bij het natuurlijke verouderingsproces kan de gezichtshuid verslappen, waardoor er rimpels en plooien ontstaan. Dit kan een nadelige werking hebben op de jonge uitstraling. Heeft u last van rimpelvorming in de gezichtshuid en wilt u hier iets aan laten doen? Dan gaat Kliniek Lumière graag met u op zoek naar een passende oplossing. Eén van de mogelijkheden is een liquid facelift, een behandeling die gericht is op rimpelvermindering en volumeherstel in uw gezicht. Het doel is om u uw verjongde en frisse uitstraling weer terug te geven. We leggen graag uit wat de liquid facelift behandeling inhoudt.

Boek uw liquid facelift Neem contact op

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift, ook wel full face behandeling genoemd, is een cosmetische behandeling die het hele gezicht aanpakt. Tijdens deze behandeling maken we gebruik van injectables, zoals fillers en spierontspanners, om tekenen van veroudering tegen te gaan. Bij deze behandeling herstellen we volume en verminderen we rimpels. De liquid facelift maakt de gezichtshuid weer gladder en strakker en is effectief tegen fijne lijntjes en verlies van gezichtscontouren, die optreden door natuurlijke veroudering. In tegenstelling tot traditionele chirurgische facelifts is er bij de liquid facelift geen sprake van een lange herstelperiode.

Een liquid facelift behandeling bij Kliniek Lumière

Bij Kliniek Lumière nemen we de tijd voor u en stellen we een op maat gemaakt behandelplan op dat is afgestemd op uw wensen. De volledige behandeling bij onze cosmetische kliniek ziet er als volgt uit:

Eerste consult

Tijdens het eerste consult met onze cosmetisch arts KNMG bespreken we uw wensen en verwachtingen van de liquid facelift. Vervolgens analyseren we uw gezichts- en verouderingskenmerken en stellen we een behandelplan op maat op voor uw behandeling. We geven u eerlijk advies over het resultaat dat u kunt verwachten en de risico’s van de behandeling. Verder leggen we u stapsgewijs uit hoe de behandeling verloopt, geven we aan wat de kosten van de liquid facelift zijn en informeren we u over de voor- en nazorg. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze cosmetisch arts.

De behandeling

De behandeling stemmen we volledig af op uw specifieke wensen en de mogelijkheden. Na het opstellen van het behandelplan zetten we dit in werking. Hoewel de liquid facelift behandeling dankzij het persoonlijke behandelplan voor iedereen anders is, geven we een beeld van wat u ongeveer kunt verwachten:

 1. Verdoving
  In sommige gevallen brengen we verdovende crème aan op bepaalde behandelgebieden, zodat u weinig voelt. Niet alle behandelgebieden hoeven verdoofd te worden, omdat deze niet pijnlijk zijn.
 2. Liquid facelift toedienen
  Onze cosmetisch arts KNMG injecteert de fillers op de plaatsen van uw gezicht waar volume verloren is gegaan. Deze fillers zorgen voor volumeherstel en contourverbetering. Ook verminderen we uw rimpels door fillers of eerst Botox en dan fillers toe te dienen. Hierdoor krijgt u weer balans en rust in uw gezicht.
image Optimaal resultaat

Behandeltijd

30 – 45 minuten

image Controle

Controle

4 weken

image Effect

Effect

12 maanden

Nazorg

Voor een optimaal herstel en resultaat is het belangrijk dat u zich aan de volgende adviezen houdt na uw behandeling:

Eerste 2 tot 4 uur na de behandeling

 • Vermijd contact met het behandelde gebied en breng geen make-up aan.
 • Koel het behandelgebied met een coldpack om de zwelling te verminderen.
 • Niet platliggen of vooroverbukken (dit geldt alleen als u ook Botox krijgt toegediend).

Tot 24 uur na de behandeling

 • Geen alcohol innemen.
 • Ga niet sporten en voer geen zware lichamelijke activiteiten uit die de druk op het behandelde gebied verhogen.

Tot 48 uur na de behandeling

 • Geen stoombad, sauna of zonnebank bezoeken.

Tot 2 weken na de behandeling

 • Geen andere cosmetische behandelingen ondergaan aan uw gezicht.

Resultaat en mogelijke bijwerkingen

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Bij toepassing van een collageenstimulerende filler (Radiesse) vindt er 6 tot 12 weken na de behandeling nog een tweede effect plaats. Het resultaat is zichtbaar voor 12 tot 24 maanden. Het kan voorkomen dat u de volgende bijwerkingen ervaart na de behandeling:

 • Zwelling en roodheid (verdwijnen meestal binnen 2 tot 7 dagen)
 • Blauwe plekken (verdwijnen meestal binnen 1 tot 2 weken)

Heeft u na uw behandeling een vraag over een bijwerking of complicatie? Neem dan contact met ons op door te bellen of Whatsappen naar 06 2988 6700!

Liquid facelift kosten

De kosten van een liquid facelift zijn afhankelijk van de fillers die we gebruiken en het benodigde aantal      milliliters product. Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van de algemene prijzen voor fillers.

Ons cosmetisch artsenteam KNMG

Het team van Kliniek Lumière bestaat uit 2 cosmetisch artsen KNMG die zich graag aan u voorstellen!

Drs. Tuğba Yalçın

Ik ben in 2015 afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Maastricht, waarna ik werkte als arts chirurgie. Daarnaast was ik parttime begonnen in de cosmetische geneeskunde.

Mijn interesse in dit vakgebied is ontstaan tijdens mijn laatste jaar van mijn artsenopleiding, waar ik mijn passie ontdekte als semi-arts plastische chirurgie. Als kind was ik goed met mijn handen en het fijn en nauwkeurig werken vond ik terug binnen de cosmetische geneeskunde. Ik merkte al gauw dat de combinatie van esthetiek en precies werken bij mij paste. Mijn passie is cliënten een natuurlijke en jeugdige uitstraling geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het resultaat. Daarom werk ik enkel met hoog kwalitatieve producten. Wat ik ook uitdagend van dit vak vind is dat ik veel verschillende cliënten zie. Niet alleen mensen die mooier willen worden, maar ook mensen die ziek zijn geweest en weer de oude willen zijn.

Ik vind esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Het is voor mij erg belangrijk om voor iedere cliënt tijd en ruimte te maken, zodat we samen tot een passend behandelplan kunnen komen.’

Drs. Tuğba Yalçın is cosmetisch arts KNMG en lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

Big-registratie: 49920217201

https://www.bigregister.nl/

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker studeerde in 2013 af als arts aan de Universiteit Leiden, waarna zij in het ziekenhuis heeft gewerkt op de spoedeisende hulp, interne geneeskunde en oncologie. Sinds 2018 heeft zij zich gespecialiseerd binnen de cosmetische geneeskunde, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan met het uitvoeren van verschillende injectable-behandelingen. “Ik vind het ontzettend leuk om nu meer tijd en positiviteit te hebben in mijn cliëntcontact, waarbij ik kan helpen met medische klachten, huidverbetering en het bereiken van een natuurlijke en verzachte uitstraling. Ik verricht behandelingen met botuline toxine, fillers en skinboosters en komt graag samen met u tot het meest passende behandelplan.”

Mandy Rademaker is cosmetisch arts KNMG en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Ze vindt het zeer belangrijk om met topkwaliteit producten te werken, zodat ze op de veiligste manier natuurlijke resultaten te behalen.

Big-registratie: 19917970901

https://www.bigregister.nl/

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de liquid facelift of wilt u een afspraak maken voor een consult? Neem dan contact met ons op door te bellen of Whatsappen naar 06 2988 6700 of stuur een mail naar info@kliniek-lumiere.nl.

Veelgestelde vragen

Wat kost een liquid facelift behandeling?

De kosten voor een liquid facelift behandeling zijn volledig afhankelijk van uw wensen en de benodigde hoeveelheid product. Na het eerste consult stellen we een op maat gemaakt behandelplan voor u op en geven we aan wat de behandelkosten zijn.

Hoe weet ik of een liquid facelift iets is voor mij?

Merkt u tekenen van veroudering in uw gezicht, zoals fijne lijntjes, rimpels, of volumeverlies? Dan kan de liquid facelift een passende niet-chirurgische behandeling voor u zijn. Om zeker te weten dat de liquid facelift voor u de beste optie is, kunt u langskomen voor een vrijblijvend consult.

Is een liquid facelift alleen voor vrouwen?

Nee, de liquid facelift behandeling is voor zowel mannen als vrouwen.

Hoelang duurt een liquid facelift behandeling?

De duur van de behandeling ligt meestal rond de 45 minuten.

Doet de liquid facelift behandeling pijn?

Over het algemeen wordt de liquid facelift niet als pijnlijk ervaren. Daarnaast bevatten de fillers een verdovend middel en kunnen we, indien gewenst, een verdovende crème aanbrengen.

Wanneer zie ik het resultaat van de liquid facelift behandeling?

Direct na de behandeling kan uw huid rood en gezwollen ogen. Het optimale resultaat ziet u vaak binnen 2 tot 6 weken na de behandeling.

Hoelang blijft een liquid facelift?

De resultaten van een liquid facelift blijven tussen de 12 en 24 maanden zichtbaar.

Boek nu een behandeling