XL Hair behandeling

Heeft u te maken met haaruitval? Bij Lumière Aesthetics bieden we de revolutionaire XL Hair-behandeling, speciaal ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan en de haargroei te bevorderen. Meer weten over de XL Hair behandeling? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor een consult.

Boek nu een afspraak

Wat doet XL Hair?

XL Hair is een effectieve behandeling om haaruitval tegen te gaan en nieuwe haargroei te stimuleren. Met behulp van microneedling, een techniek waarbij oppervlakkige injecties in de hoofdhuid worden gegeven, wordt een injectievloeistof met actieve ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, FGF groeifactoren, aminozuren en antioxidanten peptiden, direct aan de haarfollikels toegediend. Deze ingrediënten voeden en stimuleren de haarfollikels, terwijl microneedling de microcirculatie van de hoofdhuid bevordert. Dit helpt om haaruitval te verminderen en nieuwe haargroei te stimuleren, met name daar waar haarverlies optreedt.

Indicaties XL Hair behandeling

Haaruitval, ook wel alopecia genoemd kan verschillende oorzaken hebben. Alopecia androgenetica en alopecia areata zijn voorbeelden van haaruitval waarbij de haarfollikels niet verlittekend zijn. Uit onderzoek is gebleken dat de XL Hair behandeling bij deze vormen van haaruitval veelal succesvol is. Voor de behandeling met XL Hair is het namelijk belangrijk dat er nog haarfollikels aanwezig zijn en niet zijn beschadigd. Ook mag er geen andere duidelijke oorzaak voor haaruitval zijn, zoals onderliggend lijden of bepaald medicijngebruik.

xl hair behandeling indicaties

De werking van XL Hair

  • Werkzaam bij niet-verlittekende vormen van haaruitval (zoals alopecia androgenetica en areata)
  • Stopt haaruitval
  • Stimuleer nieuwe haargroei
  • Voedt en activeert haarfollikels
  • Verlengt de anagene fase
  • Verkort de telogene fase
  • Draait het proces van verschrompeling van haarfollikels terug

Hoeveel behandelingen met XL hair heb ik nodig?

De XL Hair-behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen bestaat de behandeling uit 6 sessies, terwijl vrouwen 8 sessies ondergaan. In de eerste 4 behandelingen vinden wekelijks sessies plaats, gevolgd door sessies eens per twee weken. Afhankelijk van de situatie kunnen extra behandelingen nodig zijn. Om de resultaten te behouden of verder te verbeteren, wordt aanbevolen om elke 6-8 weken een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan, of na 6-8 maanden de kuur opnieuw te volgen.

Werkt de XL Hair behandeling?

Onderzoek heeft aangetoond dat XL Hair, in combinatie met de aanbevolen ondersteunende producten, na 24 weken zorgt voor nieuwe haargroei bij 73% van de vrouwen en 63% van de mannen. Uw behandelaar zal de verwachtingen met u bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Het is belangrijk om de volledige kuur af te maken en de aanbevolen ondersteunende producten te gebruiken voor optimaal resultaat.

Wanneer zie ik resultaat met de XL Hair behandeling?

De meeste mensen ervaren dat hun haaruitval na 4-5 behandelingen sterk vermindert. Na 6-9 weken kunnen er vaak nieuwe witte haartjes zichtbaar zijn. Pas na 6 maanden kan een grondige evaluatie plaatsvinden om de mate van nieuwe haargroei te beoordelen.

Ondersteunde producten

De XL Hair-behandeling wordt geoptimaliseerd door de speciaal ontwikkelde ondersteunende producten voor thuisgebruik, de AD Daily Care-producten. Deze productlijn omvat onder andere de Hair Energizer Spray, ScalpFit shampoo en Revitalix shampoo voor dagelijks gebruik. Onthoud dat het voltooien van de volledige kuur en het consistent gebruiken van de aanbevolen producten voor thuisgebruik van cruciaal belang is voor het behalen van optimale resultaten. Door XL Hair te combineren met de AD Daily Care-producten kunt u de gezondheid van uw haar en hoofdhuid verder bevorderen.

Wanneer kan ik niet behandeld worden met XL Hair?

Er zijn enkele situaties waarin u niet behandeld kunt worden met XL Hair. Dit geldt als u allergisch bent voor de ingrediënten, verlittekend alopecia heeft, wondjes, een huidziekte of een infectie (zoals een koortslip of streptokokkeninfectie) heeft. Overleg met uw behandelaar als u immunosuppressiva, corticosteroïden, een auto-immuunziekte, diabetes type I, acute reumatoïde artritis, aanhoudende angina pectoris of endocarditis heeft. Het is belangrijk om uw medische geschiedenis en eventuele medicatiegebruik te bespreken met uw behandelaar voordat u de XL Hair-behandeling ondergaat.

XL Hair behandeling bij Lumière Aesthetics

Wanneer u klaar bent om de XL Hair-behandeling te verkennen en uw haaruitval aan te pakken, kunt u bij Lumière Aesthetics terecht. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en een persoonlijk behandelplan voor u op te stellen. Bij Lumière Aesthetics streven we ernaar om u de best mogelijke resultaten te bieden en uw tevredenheid te garanderen. Onze ervaren en deskundige behandelaars zullen u tijdens het hele proces begeleiden, uw vragen beantwoorden en u ondersteunen om uw gewenste resultaten te bereiken.

Boek nu een XL Hair behandeling!

Wacht niet langer en geef uw haar een boost met XL Hair. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Samen kunnen we werken aan het herstellen van uw volle, gezonde haardos. Een afspraak inplannen kan eenvoudig via onze website.

Boek nu een afspraak Neem contact op

Disclaimer: Resultaten kunnen variëren. Het succes van de behandeling is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de individuele respons op de behandeling. Raadpleeg altijd uw behandelaar voor gedetailleerde informatie over de behandeling en mogelijke resultaten.