• Cosmetisch arts KNMG
 • Gespecialiseerd in Botox en fillers
 • Gratis consult arts

CLENZIderm MD Therapeutic Lotion

 • Op voorraad
De formule reinigt de huid en voorkomt dat acne terugkeert

84,00

Aantal:

  De beste producten voor uw huid

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Gratis ophalen bij Kliniek Lumière
  • Vandaag besteld, 1-2 dagen in huis
  • Whatsapp bij vragen: 06 2988 6700

Korte beschrijving

Bacteriën op het huidoppervlak en diep in de poriën kunnen oneffenheden verergeren en puistjes veroorzaken. Obagi CLENZIderm Thrapeutic Lotion BPO 5% bevat benzoylperoxide, een bacterie bestrijdend ingrediënt dat een gezonde, heldere huid bevordert en voorkomt dat puistjes terugkeren.

 • Toon volledige beschrijving

  Bacteriën op het huidoppervlak en diep in de poriën kunnen oneffenheden verergeren en puistjes veroorzaken. Obagi CLENZIderm Thrapeutic Lotion BPO 5% bevat benzoylperoxide, een bacterie bestrijdend ingrediënt dat een gezonde, heldere huid bevordert en voorkomt dat puistjes terugkeren. BPO biedt ook lichte exfoliatie om vuil te verwijderen en om verstopte poriën te voorkomen die de genezing van de huid belemmeren. Obagi CLENZIderm Therapeutic Lotion werkt als een vochtinbrengende crème om te voorkomen dat de huid droog, schilferig en geïrriteerd raakt. De hydraterende ingrediënten houden de teint in evenwicht door overmatige talgproductie te voorkomen.

  • Benzoylperoxide elimineert bacteriën en zuivert poriën.
  • Squalane hydrateert en voedt de huid om uitdroging te voorkomen.
  • De formule reinigt de huid en voorkomt dat acne terugkeert.

  Hydrateer de teint en genees laesies in één stap met behulp van deze lotion.

  Gebruiksaanwijzing:

  Bedek het aangedane gebied gelijkmatig met een dunne laag (1 pompje) en masseer goed in. Gebruik één tot driemaal daags. Laat het product opdrogen. Omdat extreme droogte van de huid kan ontstaan, bouw het gebruik van het product op. Start met eenmaal daags en bouw op naar tweemaal daags of driemaal daags als dit wordt geadviseerd door de behandelend therapeut. Als vervelende droogte of schilfering zich voordoet, reduceer het gebruik naar eenmaal daags of om de dag. Gebruik een zonnecrème na het gebruik van dit product. Was de handen goed na het aanbrengen. BPO kan bleken op textiel. Huidirritatie kan zich voordoen, zoals; roodheid, brandend gevoel, jeuk, schilfering of mogelijk zwelling. Minder frequent gebruik kan ervoor zorgen dat de irritatie vermindert.

  Waarschuwing:

  Gebruik niet bij een zeer gevoelige huid of bij gevoeligheid voor BPO. Gebruik een zonnecrème wanneer u naar buiten gaat en vermijd onnodige blootstelling aan de zon. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Buiten zicht van kinderen houden. Huidirritatie en droogte komt vaker voor bij gelijktijdig gebruik van een ander medicijn/product tegen acne. Als irritatie voorkomt, gebruik dan één van de medicatie/producten. Stop het gebruik als de irritatie ernstig wordt en raadpleeg de behandelend therapeut. Vermijd contact met de ogen, lippen en mond. Vermijd contact met haar en textiel, deze kunnen bleken door BPO. Houd buiten het bereik van kinderen. Bewaar het product op kamertemperatuur bij 15°C-25°C. Buiten direct zonlicht houden. Houd het product weg van warmtebronnen.

  Ingrediënten:

  Actief ingrediënt: Benzoyl Peroxide 5%
  Inactieve ingrediënten: Benzyl Benzoate, BHT, Dicaprylyl Ether, Dimethyl Isosorbide, Disodium EDTA, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Polysorbate 60, Propylene Glycol, Squalane, Water (Aqua).

Voor-en-na-foto's

Extra productfoto's
Extra productfoto's
Extra productfoto's
Extra productfoto's

Product reviews

- Merel C.

Ik gebruik de Obagi Clenziderm voor acne, Sun Shield SPF 50 en ook de Retinol 1.0. Het zijn producten met een hoge kwaliteit en het werkt ook voor de gevoelige huid. Mijn huid is er mooier op geworden en ik raad het iedereen aan met huidproblemen.