• Cosmetisch arts KNMG
 • Gespecialiseerd in Botox en fillers
 • Gratis consult arts

CLENZIderm MD Therapeutic Moisturizer

Vult de huid aan na intensieve acnebehandelingen

40,00

Uitverkocht

  De beste producten voor uw huid

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Gratis ophalen bij Kliniek Lumière
  • Vandaag besteld, 1-2 dagen in huis
  • Whatsapp bij vragen: 06 2988 6700

Korte beschrijving

Veel acnebehandelingsproducten zijn ontworpen om overtollig talg te verwijderen en kunnen de huid droog, strak en geïrriteerd laten aanvoelen. Obagi CLENZIderm MD Therapeutic Moisturizer helpt dit verloren vocht aan te vullen om ervoor te zorgen dat de teint gezond en in balans blijft.

 • Toon volledige beschrijving

  Veel acnebehandelingsproducten zijn ontworpen om overtollig talg te verwijderen en kunnen de huid droog, strak en geïrriteerd laten aanvoelen. Obagi CLENZIderm MD Therapeutic Moisturizer helpt dit verloren vocht aan te vullen om ervoor te zorgen dat de teint gezond en in balans blijft. De hydraterende ingrediënten verminderen schilfering, irritatie, strakheid en jeuk, terwijl ze een zachtere en gladdere textuur creëren. Deze niet-comedogene formule zal de poriën niet verstoppen of ervoor zorgen dat uw acne verergert. Het toevoegen van deze moisturizer aan je acne huidverzorgingsroutine houdt je teint gezond en voorkomt puistjes en vlekken.

  • Glycerine hydrateert de huid en houdt vocht vast.
  • Dimethicone vormt een barrière om vochtverlies te voorkomen.
  • Vult de huid aan na intensieve acnebehandelingen.

  Kalmeer, verzacht en voed uw gelaat door dagelijks te hydrateren met deze Obagi CLENZIderm moisturizer.

  Gebruiksaanwijzing:

  Gebruik zo vaak als nodig / naar behoefte. In het gebruik van dagcrème breng 1-2 pompjes aan op het hele gelaat.

  Waarschuwing:

  Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Stop het gebruik en raadpleeg uw behandelend therapeut als de situatie verergert of de symptomen langer aanhouden dan 7 dagen. Houd buiten het bereik van kinderen. Bewaar het product op kamertemperatuur bij 15°C-25°C. Buiten direct zonlicht houden. Houd het product weg van warmtebronnen.

  Ingrediënten:

  Actief ingrediënt: Glycerin 20%.
  Inactieve ingrediënten: Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Butylparaben, Cetyl Dimethicone, Corn Starch Modified, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylparaben, Isobutylparaben, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Triethanolamine, Water.

Voor-en-na-foto's

Extra productfoto's
Extra productfoto's
Extra productfoto's
Extra productfoto's

Product reviews

- Merel C.

Ik gebruik de Obagi Clenziderm voor acne, Sun Shield SPF 50 en ook de Retinol 1.0. Het zijn producten met een hoge kwaliteit en het werkt ook voor de gevoelige huid. Mijn huid is er mooier op geworden en ik raad het iedereen aan met huidproblemen.