Lippen

Met lipfillers kun je meer vorm en/of volume in je lippen creëren met als effect jeugdige vollere lippen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Er zijn 2 opties mogelijk voor het opvullen van lippen:

Vorm
Door het opvullen van de lippenrand wordt de vorm van je lippen mooier. Dit wordt gedaan met een zachte filler. Deze behandeling is ideaal voor lippen met een geringe vorm, fijne ‘rokerslijntjes’ en voor lippen die een subtiele verandering nodig heeft. Door het opvullen van de lippenrand wordt de natuurlijke curve van je lip ondersteund en dit geeft een zachte, natuurlijke resultaat. Ook wordt de cupidoboog van je bovenlip duidelijker waardoor je en mooie V-vormige dip op de bovenlip krijg.
Het is ook mogelijk de ‘filtrum’ te behandelen: de lijntjes die van je neus naar de cupidoboog lopen. De afstand van de neus tot de lip wordt langer naarmate je ouder wordt. Bovendien wordt de huid boven op de lip vlakker. Met behulp van fillers wordt deze afstand verkort met als effect een jeugdiger uiterlijk.

Volume
Het opvullen van het lippenrood geeft meer volume in de lippen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een zachte filler die tevens meer volume creëert. Bij het creëren van meer volume wordt er ook rekening gehouden met de verhouding van de bovenlip ten opzichte van de onderlip. Het opvullen van het lippenrood kan ook gecombineerd worden met het opvullen van de lippenrand om zowel volume en vorm te creëren.

Filler juvederm

Filler lippen

Filler lippen

Boek nu een behandeling