• Cosmetisch arts KNMG
 • Gespecialiseerd in Botox en fillers
 • Gratis consult arts

Botox behandelingen in Flevoland

image Prijs
Prijs
Vanaf € 99,-
image Behandeltijd
Behandeltijd
15 minuten
image Controle
Controle
2 - 4 weken
image Effect
Effect
3 - 4 maanden

Onze botox behandelingen

 • Fronsrimpels

  Fronsrimpels zijn verticale lijnen tussen en boven je wenkbrauwen die onstaan ten gevolge van fronsen en veroudering van de huid. Naarmate je ouder wordt, zullen de fronslijnen dieper worden waardoor een boos, gestresst of vermoeid uiterlijk kan ontstaan.

  Lees meer

 • Voorhoofdsrimpels

  De functie van de voorhoofdspier is het optrekken van je wenkbrauwen. Door dit regelmatig te doen, zal er in de loop der tijd horizontale lijnen ontwikkelen. Hoe ouder je wordt, hoe dieper deze lijnen zullen worden. Verder spelen ook andere factoren een rol: genetisch aanleg en leefstijl (o.a. roken, blootstelling aan UV-straling). De rimpels kunnen een ‘vermoeid’ of ‘gestresst’ uiterlijk geven.

  Lees meer

 • Kraaienpootjes

  De lijnen rondom je ogen (‘kraaienpootjes’) ontstaan door het samentrekken van de oogkringspier. Tijdens het lachen, trekken deze spieren samen. In de loop der tijd zullen er lijnen ontstaan tijdens het lachen. Deze worden ‘dynamische lijnen’ genoemd, oftewel ‘lijnen tijdens beweging’.

  Lees meer

 • Wenkbrauwlift

  Voor het liften van de wenkbrauw, wordt er Botox net onder de wenkbrauw geïnjecteerd. De plaats van de injectie onder de wenkbrauw is afhankelijk van de ‘look’ die je wilt creëren. Botox kan ook worden gebruikt om asymmetrie in het gelaat te corrigeren. De injecties zijn snel, pijnloos en zeer effectief. Het effect blijft ongeveer 3-4 maanden.

  Lees meer

 • Bunny lines

  Bunny Lines zijn rimpels aan de zijkanten van de neus die ontstaan als je lacht of als je je neus optrekt. De rimpels kunnen uitbreiden naar de wangen wat een ‘gestresst’ uiterlijk kan geven. De behandeling is een kleine hoeveelheid Botox injectie aan elke zijde van de neus.

  Lees meer

 • Gummy smile

  Het zichtbaar worden van te veel tandvlees tijdens het lachen ontstaat door het omhoog gaan van de bovenlip door een spier rondom het mond. Dit kan leiden tot schaamte tijdens lachen in het bijzijn van anderen.

  Lees meer

 • Tandenknarsen / Kaakvorm

  Botox injectie in de kaakspier is een gespecialiseerde techniek waarbij de breedte van de kaak verandert van een overdreven vierkante kaak, naar een meer aantrekkelijk ovaal of hartvormig gezicht. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos en kan ook helpen bij tandenknarsen.

  Lees meer

 • Kinrimpels

  Botox injectie in de kaakspier is een gespecialiseerde techniek waarbij de breedte van de kaak verandert van een overdreven vierkante kaak, naar een meer aantrekkelijk ovaal of hartvormig gezicht. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos en kan ook helpen bij tandenknarsen.

  Lees meer

 • Halslift

  Veroudering rond de kaak en de hals zijn hoofdredenen waarom sommige vrouwen ouder uitzien dan ze in werkelijk zijn. Naarmate je ouder wordt, verliest de huid in de hals zijn elasticiteit.

  Lees meer

 • Overmatig zweten

  Overmatig zweten in de oksels is een veel voorkomend probleem wat kan leiden tot verdriet, angst en vermijden van sociale activiteiten. Het is bekend als een ‘stille’ handicap en veel mensen weten niet dat hiervoor behandelopties zijn.

  Lees meer

Botox prijzen

Hieronder vindt u de prijzen van Botox behandelingen per zone. Laat u 2 zones behandelen, dan ontvangt u € 10,- korting. Bij 3 zones krijgt u zelfs € 20,- korting op de Botox behandeling. Bekijk alle tarieven.

Behandeling Tarief
1 zone: bijvoorbeeld fronsrimpels, kraaienpootjes of een wenkbrauwlift Vanaf € 99,-
Tandenknarsen € 199,-
Halslift € 299,-
Overmatig zweten € 399,-

Werking van Botox

Botox is een merknaam voor de stof Botuline Toxine A, een spierverslapper die wordt gebruikt bij medische klachten en
cosmetische ingrepen. Rimpels die veroorzaakt worden door spieren in het gezicht, zoals fronsrimpels en kraaienpootjes zijn gemakkelijk te verhelpen met Botox. We spuiten de Botox in de spier, waarna deze verslapt. Vervolgens verdwijnen uw rimpels.

Resultaat van Botox

Bij Lumière Aesthetics in Lelystad streven we er altijd naar om een natuurlijk effect te creëren. Vooraf bespreken we uw wensen om te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Na ongeveer drie dagen zijn de eerste effecten zichtbaar, na twee weken ziet u het uiteindelijke resultaat. Het effect van Botox blijft minimaal drie maanden zichtbaar. Na drie maanden kunt u zich opnieuw laten behandelen.

Pijnloze behandeling

Voorafgaand aan de Botox behandeling smeert de cosmetisch arts een verdovende crème op het te behandelen gebied. Deze laten we enkele minuten intrekken om te voorkomen dat u pijn voelt tijdens de behandeling.

Voorbereiding op de Botox behandeling

Op de dag van de behandeling mag u geen alcohol nuttigen en geen antibiotica gebruiken, omdat dit het resultaat van de behandeling kan beïnvloeden. Na de behandeling is de behandelde zone vaak wat gezwollen en rood, maar verder kunt u gewoon werken. Alleen zware activiteiten als sporten en drukverhogende activiteiten raden wij de eerste dag af. Zonnebanken en in aanraking komen met hitte raden we af in de eerste 24 uur.

Wanneer mag u geen Botox gebruiken?

In bepaalde gevallen mag u geen Botox gebruiken, wanneer u jonger dan 18 jaar bent bijvoorbeeld. Daarom dient u zich altijd te identificeren voor de behandeling. In de volgende situaties mag u geen Botox laten inspuiten:

 • Wanneer u jonger bent dan 18 jaar
 • Tijdens zwangerschap
 • Wanneer u borstvoeding geeft
 • Bij bepaalde medische aandoeningen
 • Indien u een infectie heeft rond de injectieplaats

Botox behandelingen in Flevoland

Botuline Toxine type A (BOTOX®) is een natuurlijk eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridum Botulinum. Botox wordt in de medische wereld gebruikt voor zowel esthetische als medische behandelingen. Bij esthetische toepassingen wordt het gebruikt voor behandeling van rimpels in het gelaat.

In het menselijk lichaam stimuleren zenuwuiteinden de spieren door het afgeven van het stofje ‘acetylcholine’. Hierdoor kunnen de spieren samentrekken. Wanneer Botox in spiervezels wordt geïnjecteerd, wordt de afgifte van ‘acetylcholine’ vanuit zenuwuiteinden geblokkeerd. Er ontstaat geen spanning in de spiervezels, waardoor rimpels vervagen of verdwijnen. Verzwakking van de geïnjecteerde spiervezels begint al na 2-3 dagen, met een maximaal effect na 10-14 dagen. Het resultaat kan 3 tot 6 maanden aanhouden.

Boek nu een behandeling