Cosmetisch arts Drs. Tuğba Yalçın

‘Ik ben een gecertificeerd arts voor botox en fillers, opgeleid in London en Nederland. Mijn interesse in de cosmetische geneeskunde is ontstaan tijdens mijn laatste jaar van mijn artsenopleiding, waar ik mijn passie ontdekte tijdens mijn plastische chirurgie stage als semi-arts. Ik merkte al gauw dat precies en nauwkeurig werken in combinatie met esthetiek bij mij paste.

Mijn passie is cliënten een frisse, jeugdige uitstraling geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van hun schoonheid. Ik werk met hoog kwalitatieve producten die mooi en lang aanhoudende resultaten geven. Daarnaast is esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Ik vind het belangrijk om voor iedere cliënt veel tijd en ruimte te maken, zodat we samen tot een perfect behandelplan kunnen komen.’

Lumière Aesthetics is gevestigd in Lelystad. Cliënten uit heel Flevoland komen bij ons langs voor een Botox of filler behandeling tegen rimpels en huidveroudering. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar voor cliënten uit onder meer Lelystad, Almere, Zeewolde, Dronten en Emmeloord.

Big-registratie: 49920217201

https://www.bigregister.nl/

Drs. T. Yalcin