Suzan Obagi MD Acne Cleansing Wipes

 • Op voorraad
Acne Cleansing Wipes zijn perfect voor de vette of acnegevoelige huid

19,00

Aantal:

  De beste producten voor uw huid

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Gratis ophalen bij Kliniek Lumière
  • Vandaag besteld, 1-2 dagen in huis
  • Whatsapp bij vragen: 06 2988 6700

Korte beschrijving

Acne Cleansing Wipes zijn perfect voor de vette of acnegevoelige huid. Het is een effectieve optie om acne te behandelen en te voorkomen, door snel en mild de huid te reinigen en verfrissen met een combinatie van speciale ingrediënten.

 • Toon volledige beschrijving

  Acne Cleansing Wipes zijn perfect voor de vette of acnegevoelige huid. Het is een effectieve optie om acne te behandelen en te voorkomen, door snel en mild de huid te reinigen en verfrissen met een combinatie van speciale ingrediënten. Deze zachte, bevochtigde, getextureerde doekjes met 2% salicylzuur, reinigen verstopte poriën en verwijderen overmatig talg, vuil en andere onzuiverheden, om de huid te verhelderen.

  Dit product is hypoallergeen, maakt niet gevoelig, irriteert niet, is parabeenvrij en bevat geen toegevoegd parfum.

  Gebruiksaanwijzing:

  Wrijf één doekje per keer, één tot driemaal daags, droog op het gehele aangedane gebied, om de huid te reinigen en behandelen. Omdat het product de huid sterk kan uitdrogen, start bij begin van het product met één doekje per dag. Bouw het gebruik op tot twee, driemaal daags als dit nodig is of aanbevolen is door uw behandelend therapeut. Als vervelende droogte of schilfering ontstaat, breng het gebruik dan terug naar eenmaal daags of om de dag.

  Waarschuwing:

  Gooi de doekjes weg, spoel ze niet door het toilet. Vermijd contact met de ogen. Als het product in de ogen komt, spoel grondig uit met water. Huidirritatie en droogte komt vaker voor bij gelijktijdig gebruik van een ander medicijn/product tegen acne. Als irritatie voorkomt, gebruik dan één van de medicatie/producten. Houd buiten het bereik van kinderen. Bewaar het product op kamertemperatuur bij 15°C-25°C. Buiten direct zonlicht houden. Houd het product weg van warmtebronnen.

  Ingrediënten:

  Water (Aqua), HAMAMELIS BIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, BRASSICA OLERACEA ITALICA (BROCCOLI) EXTRACT, CINNAMOMUM ZEYLANICUM BARK EXTRACT, Bioflavonoids, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, Decyl Glucoside, Dextrin, POLYDEXTROSE, AMYLOPECTIN, Niacinamide, Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, SARCOSINE, CAPRYLOYL, Glycine, Alcohol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Product reviews

- Kim

Ik gebruik de Suzan Obagi MD lijn nu geruime tijd en ben hier zeer over te spreken. De producten zijn wat prijzig, maar het volledig waard!

- Jennie de la Rooy

Fijne producten, geven het gewenste resultaat en voldoen aan alle verwachtingen.