Intraline Anti-aging Hyaluronzuur Creme

  • Gepubliceerd op 18 februari, 2016

Duindoorn bes, of Hippophae rhamnoide, is een geneeskrachtig kruid waarbij de bladeren, bloemen en vruchten gebruikt wordt van de plant. Het wordt beschouwd als een wonder superfood, want het omvat een allerlei voedingsstoffen. Wetenschappers noemen de duindoornbes  de ‘geneeskrachtigste vrucht ooit’ en ‘dé vrucht van de toekomst’.

De kleine, oranje en zure duindoornbessen bevatten allerlei vitaminen: vitamine A, B1, B2, B5, B11, C, E en K. Deze bessen bevatten maar liefst zestig keer meer vitamine C dan sinaasappelen. Vitamine C versterkt je immuunsysteem en zorgt voor extra natuurlijke weerstand. Duindoornbessen kunnen je beschermen tegen o.a verkoudheden, luchtweginfecties, griep en keelontsteking.

Ook barsten deze bessen van onmisbare mineralen waaronder zink, ijzer, calcium, magnesium en koper.

Naast vitaminen, mineralen en antioxidanten leveren deze bessen ook hoge concentraties aan onverzadigde en dus gezonde vetzuren zoals  omega 3, omega- 6, omega- 7 en omega 9, die beschermend werken tegen hart -en vaatziekten, hoge bloeddruk, suikerziekte en een te hoog cholesterol.

Duindoornbes is effectief voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Het is een anti-inflammatoir middel en dus doeltreffend bij allerlei ontstekingen en infecties, inwendig gebruik: spijsverteringsproblemen (o.a maagonstekingen),  maagzweren, infecties van de luchtwegen, hepatitis, reumatische aandoeningen, huidaandoeningen (acne, eczeem en psoriasis), droge slijmvliezen (droge mond, droge ogen) en tanden (bloedend en ontstoken tandvlees). Ook is het gunstig in de preventie en behandeling van kanker.

Duindoornbes is ook effectief bij uitwendig gebruik, dus als crème vorm. Het is effectief tegen wonden (o.a brandwonden, zonnebrand) droge en geïrriteerde huid en het verouderingsproces. De Anti-Aging Hyaluronzuur Crème van Intraline bevat ook deze geneeskrachtige kruid en geeft een jonge, stralende en fluweelzachte huid. Daarnaast vertraagt duindoornbes het natuurlijke verouderingsproces van je huid.

Traditioneel worden de bessen toegediend in water of appelazijn, als een soort dagelijkse tonic, wat kan toegevoegd worden aan rauwe salades, smoothies, of toegediend in likeuren. Tegenwoordig hebben veel supplement bedrijven ervoor gekozen om capsules voor het gemak van de consumptie te creëren.

Intraline heeft gekozen deze superfood in de Restorative Moisturizer crème toe te voegen wat zorgt voor een extra boost van antioxidanten voor je huid. Ook zorgt het voor extra vocht in de huid en ontstekingen in de huid te verminderen. De creme geeft een jonge, stralende en fluweelzachte huid en vertraagt het natuurlijke verouderingsproces.

newcreamphoto

 

Tags : , , , , , , , ,

Boek nu een behandeling