Professional-C serum 10%

10% L-ascorbinezuur beschermt en perfectioneert de huid

88,00

Uitverkocht

  De beste producten voor uw huid

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Gratis ophalen bij Kliniek Lumière
  • Vandaag besteld, 1-2 dagen in huis
  • Whatsapp bij vragen: 06 2988 6700

Korte beschrijving

Vitamine C is een subliem bestanddeel voor de huid met meerdere voordelen, vooral voor de rijpere of beschadigde huiden. Obagi Professional-C Serum 10% gebruikt dit krachtige ingrediënt om een ​​gezondere en stralendere huid te onthullen. Vitamine C bevordert de productie van collageen om fijne lijntjes en rimpels glad   te strijken. Het ingrediënt verheldert ook de huid en bevordert een meer gelijkmatige toon. Dit serum verdedigt de huid tegen vrije radicalen en andere omgevingsstressoren die pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels kunnen veroorzaken. De lichtgewicht formule is ideaal voor alle huidtypen en de lage concentratie is mild genoeg voor droge, geïrriteerde of gevoelige huid.

 • Toon volledige beschrijving

  Vitamine C is een subliem bestanddeel voor de huid met meerdere voordelen, vooral voor de rijpere of beschadigde huiden. Obagi Professional-C Serum 10% gebruikt dit krachtige ingrediënt om een gezondere en stralendere huid te onthullen. Vitamine C bevordert de productie van collageen om fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Het ingrediënt verheldert ook de huid en bevordert een meer gelijkmatige toon. Dit serum verdedigt de huid tegen vrije radicalen en andere omgevingsstressoren die pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels kunnen veroorzaken. De lichtgewicht formule is ideaal voor alle huidtypen en de lage concentratie is mild genoeg voor droge, geïrriteerde of gevoelige huid.

  • 10% L-ascorbinezuur beschermt en perfectioneert de huid
  • Hydrateert de huid en verfijnt lijntjes en rimpels
  • De geavanceerde vorm van vitamine C absorbeert vijf keer beter dan andere serums
  • Geschikt voor alle huidtypen

  Voeg een Obagi-vitamine C-serum toe aan uw routine om een gezonde, jeugdige huid te bevorderen.

  Gebruiksaanwijzing:

  5-7 druppels Obagi Professional-C serum met de vingertoppen aanbrengen op het gelaat, de hals en borst. Dit serum ’s morgens gebruiken op reeds gereinigde huid en vóór het aanbrengen van zonnecrème en make-up. Er kan een licht prikkelend gevoel optreden, dat verdwijnt na regelmatig gebruik.

  Waarschuwing:

  Contact met ogen, neus en mond vermijden. Enkel voor uitwendig gebruik. Buiten gebruik van kinderen houden. Bewaren tussen 10°C-25°C, op een donkere plaats. Buiten invloed van direct zonlicht bewaren. Na gebruik het product goed afsluiten met de dop. Een eventuele verandering van kleur is een natuurlijke gebeurtenis ten gevolge van de actieve ingrediënten in dit product.

  Ingrediënten:

  Propylene Glycol, Water, Propylene Carbonate, Ascorbic Acid, Fragrance.

Product reviews

- Magda

Ik gebruik de Obagi-C Clarifying Serum, Obagi nr 3&4&5 van Obagi Nu-derm. Het zijn dure producten maar wel de enige de mijn huid heeft verbetert op pigmentvlekken.

- Jannie de Jongh

Het Professional-C serum van Obagi werkt goed bij mijn fijne rimpels!