8 maart Lumiere Aesthetics @ Ladies Night Curves in Hilversum!

  • Gepubliceerd op 2 maart, 2016

Dinsdag 8 maart is het internationale vrouwendag en opent Curves haar deuren voor elke vrouw om sterker te worden. Je krijgt een rondleiding in de club, een gratis figuuranalyse en een proefles door een van onze ervaren coaches.

Drs. T. Yalçın en A. Mollien zullen tijdens de Ladies Night van 20.00 t/m 22.00 uur aanwezig zijn voor het beantwoorden van al uw vragen over botox, fillers, huidverzorging, definitief ontharen, Braziliaanse wax en spray tan. Ook zijn behandelingen tijdens deze evenement mogelijk.

rimpels

Drs. T. Yalçın is een gecertificeerd arts voor botox en fillers, opgeleid in London. Haar passie is cliënten een frisse, jeugdige uitstraling geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van hun schoonheid. Zij werkt met hoog kwalitatieve producten (Intraline &Juvéderm) die mooi en lang aanhoudende resultaten geven. Voor meer informatie over Drs. T. Yalcin, bezoek botox-flevoland.nl

hars

A. Mollien is gespecialiseerd  in ontharingstechnieken (zowel definitief ontharen als Brazilliaanse wax en boyzillian) en Spray-Tan. Haar passie is cliënten te laten stralen van buiten, zodat ze zich ook van binnen beter voelen. Zij maakt gebruik van de merken Lycon en Vani-T.

Lycon is in 1978 in Australië opgericht en heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 93 landen,  toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.  Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product.

harsen

Vani-T’s professionele tanning range wordt zeer gewaardeerd en is veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. De meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die je maar kunt bedenken, wordt bereikt. De tanning formule camoufleert ook cellulitis en striae, waardoor je er slanker uitziet en beter voelt.

body tan

Voor meer informatie en vragen, bent u van harte welkom op deze avond!

Adresgegevens:
Curves
Neuweg 194
1214HB Hilversum

Tags : , , , , , , , , , , , , ,

Boek nu een behandeling