Botox Zeewolde

Krijg een jongere, frissere uitstraling met Botox. Met een Botox behandeling verdwijnen of vervagen rimpels in uw gezicht en hals, zodat uw huid er gladder en zachter uitziet. Vanuit Zeewolde kunt u de kliniek van Lumière Aesthetics gemakkelijk bereiken.

 • Veilige behandeling met hoge kwaliteit Botox en fillers
 • Botox vanaf € 99,- per zone
 • Persoonlijk behandelplan met natuurlijk effect
 • Verdovende crème, dus vrijwel pijnloze Botox behandeling

Diverse Botox behandelingen

Heeft u last van kraaienpootjes of fronsrimpels? Met een Botox behandeling verlammen we de spieren die rimpels veroorzaken, zodat uw rimpels verdwijnen. Uw huid ziet er gladder uit met een Botox behandeling.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel 085 877 1763, WhatsApp naar 06 2988 6700 of vul het contactformulier in:

Maak een afspraak

Tarieven Botox behandelingen

Bekijk hieronder de kosten van een Botox behandeling per zone. Bij meerdere zones krijgt u korting op de behandeling. Bekijk alle prijzen van Botox en fillers.

Behandeling Tarief
Tandenknarsen € 199,-
Halslift € 299,-
Overmatig zweten € 399,-
1 zone Vanaf € 99,-
2 zones € 10,- korting
3 zones € 30,- korting

Gecertificeerd arts

Drs. Tuğba Yalçın is een gecertificeerd arts voor Botox en fillers. Ze volgde een opleiding tot arts aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar stage semi-arts plastische chirurgie ontdekte ze haar passie.

Elke cliënt is uniek. Daarom bekijk ik samen met u wat uw wensen zijn en welke resultaten we kunnen realiseren om u een jonge en frisse uitstraling te geven.

Ervaringen

“Vriendelijke arts, goed advies en fantastisch resultaat! Ik voelde niks van de Botox, omdat ik van te voren een zalf met verdoving kreeg. Ik zou zo weer heen gaan!”– Mariëlle uit Zeewolde

“Ik had altijd een zwaar gevoel, een soort aanhoudende hoofdpijn. Na een behandeling met Botox in mijn frons en voorhoofd heb ik drie maanden lang geen klachten. Daarom kom ik telkens weer terug bij Lumière Aesthetics!”Peter uit Zeewolde

Contactgegevens

Bezoekadres, alleen op afspraak
Kleefkruidstraat 7
8245 JM Lelystad
(Flevoland)

Openingstijden

Drs. Tuğba Yalçın werkt op afspraak op woensdag en vrijdag. U kunt terecht in de ochtend, middag en avond. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Hoe werkt Botox?

Botox is een merknaam van de stof Botuline Toxine A, een natuurlijk eiwit. Wanneer we deze stof in een spier spuiten, verslapt de spier. Botox blokkeert namelijk de prikkel die van de zenuw naar de spier loopt, zodat de spier een verminderde werking heeft. Wanneer u rimpels heeft, overmatig zweet of tandenknarst, dan is het verslappen van de spier of zweetklier vaak een uitstekende oplossing. De spier die de rimpels veroorzaakt werkt verminderd, waardoor rimpels verdwijnen. Dit geldt bijvoorbeeld voor spieren in het voorhoofd (voorhoofdsrimpels, fronsrimpels), naast het oog (kraaienpootjes) en rondom de mond (bunny lines).

Met een verdovende crème die we voor de behandeling aanbrengen
zorgen we dat u geen pijn voelt van de Botox injecties. Wel kan het even branderig aanvoelen.

Resultaat van de Botox behandeling

Een natuurlijk effect van de Botox behandeling staat bij ons voorop. Daarom bespreken we vooraf altijd uw wensen, zodat u kunt aangeven wat u verwacht van de behandeling en het resultaat. In principe werkt het als volgt:

 • Het effect is na drie dagen zichtbaar
 • Na twee weken ziet u het uiteindelijke resultaat
 • Het resultaat blijft minimaal drie maanden zichtbaar
 • Het resultaat kan per persoon verschillen

Na drie maanden is het mogelijk om opnieuw Botox in te laten spuiten. Mocht het effect nog voldoende zijn, dan kunt u hier ook langer mee wachten. Het effect blijft na meerdere behandelingen steeds langer zichtbaar.

“Jarenlang vreselijke last gehad van overmatig zweten. Ik verwisselde meerdere keren per dag bloesjes of tshirts. Nadat dokter Yalcin mijn zweetklieren behandelde met Botox merk ik een wereld van verschil. Het is fantastisch!”– Anastasia uit Zeewolde

“Vreselijk vond ik mijn fronsrimpel. Ik zag er vaak bozig uit, terwijl ik dat helemaal niet was. Bij dokter Yalcin heb ik Botox laten spuiten om de rimpel te verwijderen. Fijn dat ik al met een week terecht kon!”– Sigrid uit Zeewolde

Voorbereiding en nazorg

Wij raden alcohol en antibiotica sterk af op de dag van de Botox behandeling. Dit kan het effect van de behandeling namelijk verminderen. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden hervatten. Wel dient u er rekening mee te houden dat u de eerste dag geen zwaar lichamelijk werk verricht.

U mag geen Botox laten inspuiten wanneer u tot de volgende categorieën behoort:

 • Jongeren onder 18 jaar
 • Zwangere vrouwen
 • Moeders die borstvoeding geven
 • Bepaalde medische aandoeningen
 • Infectie rond de injectieplaats

Route vanaf Zeewolde

Vanuit Zeewolde bent u met een half uur bij Lumière Aesthetics in Lelystad, of u nu in Zeewolde Centrum, Zeewolde-Zuid, Zeewolde-Noord, Horsterveld of Tweede Woonwijk woont. Bekijk hieronder de route. Vul uw adres in om direct de route vanaf uw woning te berekenen.

Contact opnemen

Neem contact op met Lumière Aesthetics voor meer informatie over een Botox behandeling of fillers. Bel 085 887 1763, WhatsApp naar 06 2988 6700 of vul het contactformulier in:

  Boek nu een behandeling