Professional-C serum 20%

20% L-ascorbinezuur neutraliseert vrije radicalen

132,00

Uitverkocht

  De beste producten voor uw huid

  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Gratis ophalen bij Kliniek Lumière
  • Vandaag besteld, 1-2 dagen in huis
  • Whatsapp bij vragen: 06 2988 6700

Korte beschrijving

Dankzij het gehalte aan L-ascorbinezuur biedt Obagi Professional-C serum een betere, anti oxidatieve bescherming tegen beschadiging, veroorzaakt door blootstelling aan UV en door het natuurlijke verouderingsproces. Obagi Professional-C Serum 20 is een geconcentreerd serum met 20% vitamine C dat meerdere voordelen biedt voor de teint.

 • Toon volledige beschrijving

  Dankzij het gehalte aan L-ascorbinezuur biedt Obagi Professional-C serum een betere, anti oxidatieve bescherming tegen beschadiging, veroorzaakt door blootstelling aan UV en door het natuurlijke verouderingsproces. Obagi Professional-C Serum 20 is een geconcentreerd serum met 20% vitamine C dat meerdere voordelen biedt voor de teint. Dit ingrediënt neutraliseert vrije radicalen die collageen en elastine afbreken en schade veroorzaken, wat leidt tot fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Vitamine C bevordert ook de productie van collageen waardoor de huid wordt verstevigd en het uiterlijk van rimpels vermindert. De formule is ideaal voor normale, gecombineerde en vette huidtypen en absorbeert snel zonder de huid vettig of olieachtig te maken.

  • 20% L-ascorbinezuur neutraliseert vrije radicalen
  • De geavanceerde formule absorbeert vijf keer beter dan andere serums
  • Geschikt voor de normaal tot vette huid

  Voeg een Obagi-vitamine C-serum toe aan uw routine om een gezonde, jeugdige huid te bevorderen.

  Gebruiksaanwijzing:

  5-7 druppels Obagi Professional-C serum met de vingertoppen aanbrengen op het gelaat, de hals en borst. Dit serum ’s morgens gebruiken op reeds gereinigde huid en vóór het aanbrengen van zonnecrème en make-up. Er kan een licht prikkelend gevoel optreden, dat verdwijnt na regelmatig gebruik.

  Waarschuwing:

  Contact met ogen, neus en mond vermijden. Enkel voor uitwendig gebruik. Buiten gebruik van kinderen houden. Bewaren tussen 10°C-25°C, op een donkere plaats. Buiten invloed van direct zonlicht bewaren. Na gebruik het product goed afsluiten met de dop. Een eventuele verandering van kleur is een natuurlijke gebeurtenis ten gevolge van de actieve ingrediënten in dit product.

  Ingrediënten:

  Propylene Glycol, Water, L-Ascorbic Acid, Alcohol, Ascorbyl Glucoside, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Sodium Hyaluronate, Zinc Chloride, Calcium Hydroxide, Fragrance.

Product reviews

- Dirk Broers

Op aanraden van mijn vrouw gebruik ik dit serum, mijn huid is vrij vettig en dit werkt goed voor mijn fijne rimpels!

- Lysanne

Erg fijn product, tevreden!