Botox en fillers Zwolle

Ervaart u een onzeker gevoel door kraaienpootjes die u een verouderde uitstraling geven en wilt u hier vanaf? Of is het volume in uw gezicht in de loop der jaren verminderend en wilt u dit herstellen? Dan bieden onze behandelingen met injectables u de perfecte oplossing! Bij Lumière Aesthetics creëren we een behandelplan op maat, afgestemd op uw specifieke wensen. Met onze hoogwaardige, veilige injectables zorgen we dat u er weer fris en jeugdig uitziet. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan eenvoudig online een afspraak via de button. Onze kliniek is vanuit Zwolle met de auto slechts 45 minuten rijden.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn stoffen die we met behulp van een naald in of onder uw huid aanbrengen, afhankelijk van het type behandeling. Bij Lumière Aesthetics voeren we behandelingen uit met twee verschillende soorten injectables: botox en fillers. Deze gebruiken we voor verschillende esthetische doeleinden, zoals de vermindering van rimpels of volume toevoegen aan bepaalde gezichtsdelen, zoals lippen of wangen. Tijdens een persoonlijk consult bepaalt onze cosmetisch arts welke injectable het meest geschikt is voor uw behoeften. We geven u graag meer informatie over deze twee soorten injectables.

Wat is botox?

Botuline Toxine Type A, beter bekend als botox, is een eiwit met natuurlijke oorsprong die we zowel voor cosmetische als medische doeleinden gebruiken. Deze stof werkt door de activiteit van spieren te beïnvloeden, wat leidt tot een tijdelijke ontspanning van de behandelde spier. Dit resulteert in een vermindering van rimpels, waardoor uw huid een meer jeugdige, ontspannen uitstraling krijgt. De eerste effecten van een botoxbehandeling zijn zichtbaar na ongeveer 3 dagen, met het volledige resultaat dat na twee weken waarneembaar is. De resultaten van de behandeling blijven minimaal 3 maanden zichtbaar. Na deze periode is het mogelijk een nieuwe botoxinjectie te nemen om het gewenste effect te behouden. Als u regelmatig en op tijd uw botox behandelingen ondergaat, zal het effect steeds langer zichtbaar blijven. Hierdoor is het in de daaropvolgende jaren minder vaak nodig om de behandeling te herhalen.

Boek uw botoxbehandeling

Wat zijn fillers?

Fillers bevatten hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, dit verschilt per merk. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat essentieel is voor hydratatie en volume. Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af, wat resulteert in een drogere huid en volumeverlies. Met fillers compenseren we dit verlies door volume, vorm en contouren te herstellen en om zowel fijne als diepe lijnen op te vullen.

Calciumhydroxylapatiet, gebruikt in de fillers van bijvoorbeeld het merk Radiesse, zijn microsferen die de natuurlijke productie van collageen in de huid bevorderen en op deze wijze veroudering tegengaan. Dit maakt de stof ideaal voor de aanpak van bijvoorbeeld hamsterwangen, een slappe kaaklijn en een slappe hals. Waar de stof hyaluronzuur hydratie en volume in de huid bevordert, stimuleert calciumhydroxylapatiet de aanmaak van collageen. Bij beide type fillers is het effect vrijwel direct na de behandeling te zien en blijft het resultaat zo’n 8 tot 24 maanden zichtbaar.

Boek uw fillerbehandeling

De botox en filler behandelingen die we aanbieden

We bieden bij Lumière Aesthetics een groot aantal behandelingen aan met botox en fillers. Van de verwijdering van rimpels op uw kin of voorhoofd tot de verhoging van het volume van uw lippen of jukbeenderen. Hier een compleet overzicht van alle cosmetische en medische behandelingen met injectables.

Kosten behandeling met injectables

Hier vindt u een kostenoverzicht voor een aantal van de behandelingen die we aanbieden. Via de button vindt u een compleet overzicht van alle cosmetische en medische ingrepen en de bijhorende tarieven!

Behandeling Tarief
Kosten behandelingen botox:
1 zone* € 110,-
2 zone** € 210,-
3 zone*** € 300,-
Kosten behandelingen fillers:
Juvéderm 0,5 ml3 € 260,-
Intraline 1 ml € 330,-
Radiesse 1,5 ml** € 420,-
Juvéderm Vycross 1 ml* € 430,-

Eerste consult

Voordat de behandeling plaatsvindt, nodigen we u uit voor een consult met onze cosmetisch arts KNMG. Tijdens dit consult brengen we uw wensen in kaart en bespreken we welke injectable behandeling(en) het meest natuurlijke resultaat behaalt. Op basis hiervan berekenen we de kosten en delen we deze gelijk met u. Als alles besproken en akkoord is, plannen we uw behandeling in.

Veilige en pijnvrije behandeling

Om u een veilige behandeling te garanderen, werken we in onze kliniek enkel met hoogwaardige injectables. Van een botoxbehandeling voelt u niets, doordat het oplosmiddel van botox niet zuur meer is. Bij een fillerbehandeling smeren we de zone die we behandelen in met een verdovende créme, zodat u geen pijn ervaart tijdens de cosmetische ingreep. In het geval van lipfillers gebruiken we een tandartsverdoving die ervoor zorgt dat u niets voelt van de behandeling.

Voor- en nazorg behandeling

Op de dag van uw behandeling raden we de inname van alcohol af, omdat dit de effectiviteit van de injectables kan beïnvloeden. Als u een antibioticakuur heeft adviseren we deze eerst af te ronden en minimaal 24 uur later pas de behandeling te ondergaan. De behandelde zone oogt de eerste 20 minuten na de cosmetische ingreep vaak wat rood en gezwollen, maar u mag direct weer uw dagelijkse werkzaamheden oppakken.

Na de behandeling adviseren we het volgende:

  • Eerste 3 uur niet plat liggen of vooroverbukken.
  • Tot 24 uur na de behandeling geen inname van alcohol en geen zware activiteiten, zoals sporten en andere druk verhogende activiteiten.
  • Tot 48 uur na de behandeling geen stoombad, sauna of zonnebank bezoeken.

In welke situaties mag u geen behandeling met injectables?

Behandelingen met injectables zijn niet toegestaan voor personen jonger dan 18 jaar. Het is daarom belangrijk dat u zich voor een behandeling kunt identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Er zijn ook andere situaties waar een behandeling met injectables niet mogelijk is. Bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven zijn behandelingen met botox en fillers niet mogelijk, omdat de stoffen schadelijk kunnen zijn voor kinderen. Ook zijn cosmetische ingrepen bij de aanwezigheid van sommige medische aandoeningen of een infectie rondom de plaats waar we de injectables inbrengen niet mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06 29886700 of mail naar info@kliniek-lumiere.nl.

Onze gespecialiseerde arts

Bij Lumière Aesthetics zijn 2 artsen KNGM werkzaam die we graag aan u voorstellen!

Drs. Tugba Yalçin

Drs. Tuğba Yalçın is onze KNMG-gecertificeerde arts en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze studeerde in 2015 af als arts aan de Universiteit van Maastricht en werkte daarna in de chirurgie en cosmetische geneeskunde. Ze ontwikkelde haar passie voor dit vak tijdens haar semi-arts stage in plastische chirurgie. Met haar talent voor fijn en nauwkeurig werk, streeft ze ernaar om cliënten een natuurlijke, jeugdige uitstraling te geven met langdurige resultaten. Daarom gebruikt ze enkel hoogwaardige en veilige injectables. Ze is geregistreerd onder het BIG-nummer 49920217201.

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker is een KNMG-gecertificeerde cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze behaalde in 2013 haar studie tot arts aan de universiteit in Leiden en heeft hierna veel ervaring op gedaan bij verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Sinds 2018 is ze gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan met diverse injectable-behandelingen. Drs. Mandy Rademaker voert in onze kliniek behandelingen uit met botuline toxine, fillers en skinboosters. Haar BIG-registratie is 19917970901.

Route vanaf Zwolle

Onze kliniek is vanuit Zwolle slechts 45 minuten rijden. Via het openbaar vervoer bent u er in 50 minuten. We hopen u snel te mogen ontvangen!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze behandelingen met injectables of een afspraak maken bij onze kliniek? Neem dan contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06 29886700, stuur een mail naar info@kliniek-lumiere.nl of vul ons contactformulier in. We geven u graag meer informatie en plannen samen een afspraak in!

    Boek nu een behandeling