Botox en fillers Harderwijk

Op zoek naar een botox of filler behandeling in Harderwijk, omdat u zich minder zelfverzekerd voelt door rimpels of het verlies van volume in uw huid? Dan helpen we u bij Kliniek Lumière in Lelystad graag verder! Onze cosmetisch artsen KNMG zijn ervaren specialisten die de tijd nemen om naar uw verhaal en wensen te luisteren. Ze stellen een op maat gemaakt behandelplan voor u op en werken enkel met de hoogste kwaliteit injectables om een mooi en natuurlijk ogend resultaat te behalen. Ontdek de mogelijkheden van cosmetische ingrepen en maak eenvoudig een afspraak bij onze cosmetische kliniek in Lelystad. Dit is slechts 25 minuten rijden vanuit Harderwijk.

Wat zijn injectables?

Een injectable is een stof die we door middel van een naaldje in of onder uw huid aanbrengen, afhankelijk van de behandeling die we uitvoeren. Bij Kliniek Lumière bieden we onder andere behandelingen met de injectables botox en fillers aan. Met deze injectables zijn uiteenlopende cosmetische behandelingen mogelijk, zoals de vermindering van rimpels in het voorhoofd of het toevoegen van volume in bijvoorbeeld de lippen of wangen. Onze cosmetisch arts KNMG beslist op basis van uw verhaal en wensen welke behandeling voor het beste, meest natuurlijke resultaat zorgt. We geven u graag meer informatie per injectable.

Wat is botox en waar gebruiken we het voor?

Botuline Toxine Type A, of botox, is een natuurlijk eiwit waar we in onze kliniek gebruik van maken voor cosmetische en medische behandelingen. Het is een stof die invloed heeft op de spieractiviteit en een tijdelijke spierontspanning veroorzaakt in het behandelde gebied. Door deze spierontspanning verdwijnen rimpels, met als resultaat een jeugdige en ontspannen uitstraling. 3 dagen na uw botoxbehandeling ziet u het eerste effect en na 2 weken het volledige resultaat. Het effect van botox blijft minimaal 3 maanden zichtbaar, waarna u het door middel van een herhaalbehandeling bij laat werken voor behoud van een optimaal resultaat. Als u de botox tijdig laat bijwerken hoeft u in de daaropvolgende jaren minder vaak terug te komen.

Boek uw botoxbehandeling

Wat zijn fillers en waar gebruiken we ze voor?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, afhankelijk van het fillersoort. Hyaluronzuur is een natuurlijke substantie waarvan de aanwezigheid in onze huid cruciaal is voor de hydratatie en het volume van onze huid. Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, wat leidt tot een drogere huid en volumeverlies. Met fillers zorgen we voor meer volume, stevigheid en hydratatie in de huid, waardoor u weer een en jongere uitstraling krijgt.

Fillers zoals Radiesse bestaan uit calciumhydroxylapatiet. Dit zijn microsferen die veroudering tegengaan door de natuurlijke aanmaak van collageen in uw huid te bevorderen. Hierdoor is de stof uitstekend geschikt voor het tegengaan van bijvoorbeeld een slappe kaaklijn of hals en hamsterwangen. Het verschil tussen de twee soorten fillers is de werking. Hyaluronzuur trekt vocht aan wat extra volume in de huid creëert, terwijl calciumhydroxylapatiet de fibroblasten stimuleert om collageen aan te maken. Voor beide fillers geldt dat het resultaat van de behandeling vrijwel meteen zichtbaar is en het resultaat ongeveer 12 tot 24 maanden zichtbaar blijft. Daarnaast heeft Radiesse na 6 weken nog een tweede werking.

Boek uw fillerbehandeling

Cosmetische behandelingen bij Kliniek Lumière

In onze cosmetische kliniek voeren we een breed scala aan behandelingen uit met injectables. We streven altijd naar een resultaat dat natuurlijk oogt en perfect aansluit op uw wensen. Hieronder vindt u een overzicht van alle cosmetische behandelingen die we uitvoeren:

Kosten cosmetische behandeling

In dit kostenoverzicht ziet u de tarieven van een aantal botox en filler behandelingen. Klik op de button voor een volledig overzicht van alle behandelingen en de bijhorende tarieven.

Behandeling Tarief
Kosten behandelingen botox:
1 zone* € 130,-
2 zone** € 240,-
3 zone*** € 340,-
Babybotox
Wenkbrauwlift¹
Bunnylines¹
Kinbotox¹
Gummy Smile¹
Neuslift¹
€ 95,-
Migraine v.a. € 240,-
Tandenknarsen
Faceslimming
€ 270,-
Overmatig transpireren € 480,-
Halslift € 380,-
*Frons, voorhoofd of kraaienpootjes
**Frons + voorhoofd
   Frons + kraaienpootjes
   Voorhoofd + kraaienpootjes
***Frons, voorhoofd en kraaienpootjes.
¹In combinatie met 1 zone: € 55,- (BOTOX).
Kosten behandelingen fillers:
Juvéderm 0,5 ml¹ € 260,-
Intraline 1 ml¹ € 330,-
Juvéderm Ultra 1 ml² € 360,-
Teosyal Redensity 2 1 ml³ € 360,-
Radiesse 1,5 ml* € 420,-
Juvéderm Vycross 1 ml** € 430,-
¹ Rokerslijntjes, neuslippenplooi, lippen, mondhoeken.
² Jukbeen, lippen, neuslippenplooi, mondhoeken, marionetlijnen, kaaklijn
³ Traangoot.
* Jukbeen, wangen, neuslippenplooi, mondhoeken, marionetlijnen, kaaklijn, hals, handen
** Slapen, jukbeen, kaaklijn.

Het eerste consult met onze cosmetisch arts KNMG

We nodigen u uit voor een eerste consult met onze cosmetisch arts KNMG vóór de cosmetische behandeling. Tijdens dit consult bespreken we uw wensen en bekijken we welke injectable behandeling(en) hier het beste op aansluit. We berekenen direct de kosten voor deze behandeling en stellen een behandelplan op maat voor u op. Verder voorzien we u van alle nodige informatie over de voor- en nazorg, zodat u volledig bent voorbereid op uw behandeling. Als we akkoord zijn over de gekozen behandeling en de bijhorende kosten maken we direct een afspraak voor uw cosmetische behandeling bij onze kliniek.

Veilige injectables behandeling

We werken bij Kliniek Lumière enkel met injectables van de hoogste kwaliteit om u een veilige behandeling te garanderen. Een botoxbehandeling is vrijwel pijnloos, omdat we met een fijne naald werken. Bij een filler behandeling brengen we eerst een verdovende crème aan op het gebied dat we gaan behandelen, zodat u minder voelt van de cosmetische ingreep. Bij een lipfiller behandeling kunnen we gebruikmaken van een tandartsverdoving voor een pijnvrije behandeling.

Voor- en nazorg van een cosmetische ingreep

Het gebruik van alcohol raden we af op de dag van uw cosmetische behandeling, omdat dit het resultaat van de Botox kan beïnvloeden. Dit geldt niet voor fillers. Als u antibiotica slikt, adviseren we u om eerst deze kuur af te ronden en 24 uur hierna pas de behandeling te ondergaan. Na uw cosmetische ingreep kan de behandelde zone de eerste 20 minuten vaak rood en gezwollen zijn, maar u kunt wel direct weer aan het werk.

Ons advies na de behandeling:

  • Eerste 3 uur niet platliggen of vooroverbukken (dit geldt uitsluitend voor botoxbehandelingen).
  • Tot 24 uur na de behandeling geen inname van alcohol en geen zware activiteiten, zoals sporten en andere druk verhogende activiteiten.
  • Tot 48 uur na de behandeling geen stoombad, sauna of zonnebank bezoeken.

Wanneer is een cosmetische behandeling niet mogelijk?

We voeren geen behandelingen met injectables uit als u jonger bent dan 18 jaar. Om deze reden is het dan ook belangrijk dat u op de dag van de behandeling een geldig identiteitsbewijs heeft. Verder is een behandeling niet mogelijk bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, omdat er nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar de effecten van fillers en Botox op zwangerschap en borstvoeding. Ook bij sommige medische aandoeningen of een infectie rondom de behandelzone is een injectable behandeling niet mogelijk. Heeft u hier een vraag over? Neem dan contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06 29886700 of mail naar info@kliniek-lumiere.nl.

Ons artsenteam KNMG

Het team van Kliniek Lumière bestaat uit cosmetisch artsen KNMG die zich graag aan u voorstellen!

Drs. Tuğba Yalçın

Ik ben in 2015 afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Maastricht, waarna ik werkte als arts chirurgie. Daarnaast was ik parttime begonnen in de cosmetische geneeskunde.

Mijn interesse in dit vakgebied is ontstaan tijdens mijn laatste jaar van mijn artsenopleiding, waar ik mijn passie ontdekte als semi-arts plastische chirurgie. Als kind was ik goed met mijn handen en het fijn en nauwkeurig werken vond ik terug binnen de cosmetische geneeskunde. Ik merkte al gauw dat de combinatie van esthetiek en precies werken bij mij paste. Mijn passie is cliënten een natuurlijke en jeugdige uitstraling geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het resultaat. Daarom werk ik enkel met hoog kwalitatieve producten. Wat ik ook uitdagend van dit vak vind is dat ik veel verschillende cliënten zie. Niet alleen mensen die mooier willen worden, maar ook mensen die ziek zijn geweest en weer de oude willen zijn.

Ik vind esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Het is voor mij erg belangrijk om voor iedere cliënt tijd en ruimte te maken, zodat we samen tot een passend behandelplan kunnen komen.’

Drs. Tuğba Yalçın is cosmetisch arts KNMG en lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

Big-registratie: 49920217201

https://www.bigregister.nl/

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker studeerde in 2013 af als arts aan de Universiteit Leiden, waarna zij in het ziekenhuis heeft gewerkt op de spoedeisende hulp, interne geneeskunde en oncologie. Sinds 2018 heeft zij zich gespecialiseerd binnen de cosmetische geneeskunde, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan met het uitvoeren van verschillende injectable-behandelingen. “Ik vind het ontzettend leuk om nu meer tijd en positiviteit te hebben in mijn cliëntcontact, waarbij ik kan helpen met medische klachten, huidverbetering en het bereiken van een natuurlijke en verzachte uitstraling. Ik verricht behandelingen met botuline toxine, fillers en skinboosters en komt graag samen met u tot het meest passende behandelplan.”

Mandy Rademaker is cosmetisch arts KNMG en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Ze vindt het zeer belangrijk om met topkwaliteit producten te werken, zodat ze op de veiligste manier natuurlijke resultaten te behalen.

Big-registratie: 19917970901

https://www.bigregister.nl/

De route naar onze kliniek vanuit Harderwijk

Als u een botox of filler behandeling wilt en uit Harderwijk komt, is het met de auto slechts 25 minuten rijden en met het openbaar vervoer bent u er al in 45 minuten!

Plan uw route

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze cosmetische behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06 29886700. Mailt u liever? Stuur dan een mail naar info@kliniek-lumiere.nl of vul het onderstaand contactformulier in. We beantwoorden graag al uw vragen!

 

Boek nu een behandeling