Botox en fillers Dronten

Voelt u zich onzeker door bijvoorbeeld diepe lijntjes en rimpels in uw gezicht, die u ouder doen lijken dan u zich werkelijk voelt en wilt u hier vanaf? Of vindt u dat u dunne lippen heeft en wenst u meer volume? Bij Lumière Aesthetics helpen we u graag verder! Op basis van uw wensen stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Door middel van hoogwaardige en veilige injectables geven we u weer een jonge, frisse uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek dan via de button gemakkelijk een behandeling. Onze kliniek is vanuit Dronten slechts 25 minuten rijden.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn stoffen die we via een naaldje in of onder uw huid aanbrengen, afhankelijk van het type behandeling. We maken in onze cosmetische kliniek gebruik van twee verschillende soorten injectables, namelijk botox en fillers. Deze gebruiken we voor diverse doeleinden, zoals de vermindering van rimpels en meer volume in bijvoorbeeld uw traangoot of wangen. Tijdens het consult bekijkt onze cosmetisch arts welke injectables in uw situatie de beste resultaten bieden. We vertellen u graag meer over beide injectables.

Wat is botox?

Botuline Toxine A, ofwel botox, is een natuurlijk eiwit dat we gebruiken voor cosmetische en medische behandelingen. De vloeistof heeft invloed op de spieractiviteit en zorgt voor een tijdelijke verslapping van de spier in de zone waar we het toedienen. Doordat de spier verslapt, verdwijnen rimpels en krijgt uw huid een frisse en ontspannen uitstraling. Na 3 dagen zijn de eerste effecten van de botoxbehandeling zichtbaar en na 2 weken ziet u het uiteindelijke resultaat. Dit blijft minimaal 3 maanden zichtbaar, na deze periode kunt u een herhaalbehandeling inplannen als het effect niet meer voldoende is. Indien u de botox goed bijhoudt met tijdige behandelingen blijft het resultaat steeds langer zichtbaar en hoeft u het in de opvolgende jaren minder vaak bij te laten werken.

Boek uw botoxbehandeling

Wat zijn fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, afhankelijk van het merk. Hyalorunzuur is een stof die van nature altijd aanwezig is in de huid en helpt bij hydratatie en volume. De hoeveelheid hyaluronzuur neemt af in de loop der jaren, waardoor uw huid droger wordt en minder volume heeft. Met hyaluronzuur fillers herstellen we het verlies van volume, vorm en contour en vullen we fijne en/of diepe lijnen in uw huid op. Een goed voorbeeld van fillers die bestaan uit hyaluronzuur zijn die van het merk Juvéderm.

Calciumhydroxylapatiet, gebruikt in de fillers van bijvoorbeeld Radiesse, zijn microsferen die de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid stimuleren en zo veroudering tegengaan. De stof is perfect voor de aanpak van bijvoorbeeld hamsterwangen, een slappe kaaklijn en een slappe hals. Waar hyaluronzuur zorgt voor hydratie en volume van de huid stimuleert calciumhydroxylapatiet voor de stimulatie van collageenaanmaak. Het resultaat van beide soorten fillers is vrijwel meteen na de behandeling te zien en blijft zo’n 8 tot 24 maanden zichtbaar.

Boek uw fillerbehandeling

Diverse behandelingen met injectables

Bij Lumière Aesthetics behandelen we verschillende rimpels en klachten met injectables. Van fronsrimpels en kraaienpootjes tot een wenkbrauwlift en bunny lines, na een behandeling bij onze kliniek ziet u er weer fris en jong uit! Hier vindt u een overzicht van alle behandelingen met injectables:

Kosten injectables behandeling

In dit overzicht vindt u de tarieven voor een aantal van onze behandelingen met injectables. De behandelingen met zones zijn botoxbehandelingen, de overige 4 zijn behandelingen met fillers. Klik op de button voor een volledig overzicht van alle behandelingen en bijhorende tarieven!

Behandeling Tarief
Kosten behandelingen botox:
1 zone* € 130,-
2 zone** € 240,-
3 zone*** € 340,-
Kosten behandelingen fillers:
Juvéderm 0,5 ml3 € 260,-
Intraline 1 ml € 330,-
Radiesse 1,5 ml** € 420,-
Juvéderm Vycross 1 ml* € 430,-

Consult

Bij Lumière Aesthetics streven we altijd naar een natuurlijk ogend resultaat dat voldoet aan uw wensen. Daarom nodigen we u eerst uit voor een consult met onze cosmetisch arts KNMG. We bespreken tijdens dit consult wat uw wensen zijn en kijken vervolgens welke injectable behandeling(en) hier het geschiktst voor is. We berekenen direct de kosten voor de behandeling met de gekozen injectable en delen dit met u. Als we alles besproken hebben en u akkoord geeft, maken we een afspraak voor uw behandeling.

Pijnloze en veilige behandeling bij Lumière Aesthetics

We maken in onze kliniek enkel gebruik van hoogwaardige injectables, zodat de behandeling volledig veilig is. Een botoxbehandeling is geheel pijnloos, doordat het oplosmiddel van botox niet zuur meer is. Bij een behandeling met fillers, voorzien we het gebied van een verdovende crème, die we vervolgens even in laten trekken. In het geval van lipfillers maken we gebruik van een tandartsverdoving, waardoor u niets voelt van de cosmetische ingreep.

Voor en na de behandeling

We raden de inname van alcohol op de dag van de behandeling sterk af, omdat dit het effect van de injectables kan beïnvloeden. Als u antibiotica slikt adviseren we de eerst de kuur af te maken en 24 uur hierna de botoxbehandeling te ondergaan. De behandelde zone oogt de eerste 20 minuten na de cosmetische behandeling vaak wat rood en gezwollen, maar verder mag u gewoon direct weer aan het werk.

Na de behandeling adviseren we het volgende:

  • Eerste 3 uur niet plat liggen of vooroverbukken.
  • Tot 24 uur na de behandeling geen inname van alcohol en geen zware activiteiten, zoals sporten en andere druk verhogende activiteiten.
  • Tot 48 uur na de behandeling geen stoombad, sauna of zonnebank bezoeken.

Wanneer mag u geen injectables nemen?

Onder verschillende omstandigheden is een behandeling met injectables niet mogelijk. Allereerst is een dergelijke behandeling niet toegestaan als u jonger bent dan 18 jaar. Om deze reden moet u zich voor de behandeling altijd identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Daarnaast zijn behandelingen met botox en fillers niet mogelijk als u zwanger bent of borstvoeding geeft, omdat de injectables schadelijk kunnen zijn voor uw kind. Verder voeren we geen cosmetische ingrepen uit bij bepaalde medische aandoeningen of een infectie rondom de injectieplaats. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp-berichtje te sturen naar 06 29886700 of mail naar info@kliniek-lumiere.nl.

Onze cosmetisch artsen

Het team van Lumière Aesthetics bestaat uit 2 ervaren artsen KNMG die we graag aan u voorstellen!

Drs. Tugba Yalçin

Drs. Tuğba Yalçın is gecertificeerd arts KNMG en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze volgde een artsenopleiding aan de Universiteit van Maastricht en ontdekte haar passie voor dit vak tijdens haar stage semi-arts plastische chirurgie. Haar toewijding ligt in het geven van een natuurlijke en jonge uitstraling, waarbij het resultaat langdurig zichtbaar blijft. Om die reden maakt ze enkel gebruik van hoogwaardige injectables. Ondertussen heeft ze al veel patiënten behandeld, die vol lof over haarzelf en de uiteindelijke resultaten spreken. Haar BIG-registratie is 49920217201.

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker is cosmetisch arts KNMG en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). In 2013 is ze afgestudeerd als arts aan de universiteit in Leiden, waarna ze in het ziekenhuis op diverse afdelingen heeft gewerkt. Sinds 2018 is ze gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan met diverse injectable-behandelingen. Drs. Mandy Rademaker voert behandelingen uit met botuline toxine, fillers en skinboosters. Haar BIG-registratie is 19917970901.

Route vanaf Dronten

Vanuit Dronten is onze kliniek in slechts 25 minuten rijden bereikbaar via de N309. Met het openbaar vervoer vanuit Dronten bent u er binnen 30 minuten!

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over onze behandelingen met injectables of wilt u een afspraak maken? Neem dan gemakkelijk contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06 29886700, stuur een mail naar info@kliniek-lumiere.nl of vul het onderstaand contactformulier in. We beantwoorden graag al uw vragen!

    Boek nu een behandeling