Botox en fillers Biddinghuizen

Bent u op zoek naar een Botox- of fillerbehandeling in Biddinghuizen omdat u zich minder zelfverzekerd voelt door rimpels of volumeverlies in uw huid? Bij Kliniek Lumière in Lelystad staan wij klaar om u te helpen! Onze cosmetisch artsen KNMG zijn ervaren specialisten die de tijd nemen om naar uw verhaal en wensen te luisteren. Ze stellen een op maat gemaakt behandelplan voor u op en werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit injectables om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. Ontdek de mogelijkheden van cosmetische ingrepen en maak eenvoudig een afspraak bij onze kliniek in Lelystad. Dit is slechts een korte rit van 30 minuten vanuit Biddinghuizen.

Wat is een injectable?

Een injectable is een stof die met een fijne naald in of onder uw huid wordt geïnjecteerd, afhankelijk van de gewenste behandeling. Bij Kliniek Lumière bieden wij diverse behandelingen aan met injectables zoals botox en fillers. Deze injectables maken een breed scala aan cosmetische ingrepen mogelijk, zoals het verminderen van rimpels op het voorhoofd of het toevoegen van volume in de lippen en wangen. Onze gecertificeerde cosmetisch arts KNMG bespreekt uw wensen en bepaalt welke behandeling het beste resultaat oplevert. We informeren u graag uitgebreid over elke beschikbare injectable.

Wat is botox en waar gebruiken we het voor?

Botuline Toxine Type A, beter bekend als Botox, is een natuurlijk eiwit dat wij in onze kliniek gebruiken voor zowel cosmetische als medische behandelingen. Deze stof beïnvloedt de spieractiviteit en zorgt voor een tijdelijke ontspanning van de spieren in het behandelde gebied. Dit leidt tot het verdwijnen van rimpels en geeft uw huid een jeugdige, ontspannen uitstraling. Drie dagen na uw Botox-behandeling ziet u de eerste resultaten, met het volledige effect zichtbaar na twee weken. De resultaten van een botox-behandeling zijn ongeveer drie maanden zichtbaar. Botox blijft drie maanden in het lichaam en verdwijnt daarna, maar dit verschilt per persoon. Voor het behouden van een optimaal resultaat raden wij herhaalbehandelingen aan. Bij tijdig bijwerken hoeft u in de daaropvolgende jaren minder vaak terug te komen voor behandelingen.

Boek uw botoxbehandeling

Wat zijn fillers en waar gebruiken we ze voor?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, afhankelijk van het type filler. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die essentieel is voor de hydratatie en het volume van onze huid. Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af, wat resulteert in een drogere huid en verlies van volume. Fillers helpen dit proces te corrigeren door meer volume, stevigheid en hydratatie aan de huid toe te voegen, waardoor u een frissere en jongere uitstraling krijgt.

Fillers zoals Radiesse bevatten calciumhydroxylapatiet, microsferen die de veroudering tegengaan door de natuurlijke collageenaanmaak in de huid te stimuleren. Deze filler is bijzonder effectief voor het verbeteren van een slappe kaaklijn, hals en hamsterwangen. Het verschil tussen hyaluronzuur en calciumhydroxylapatiet fillers ligt in hun werking. Hyaluronzuur trekt vocht aan, waardoor extra volume in de huid ontstaat, terwijl calciumhydroxylapatiet de fibroblasten stimuleert om collageen aan te maken. Beide fillers leveren vrijwel onmiddellijk zichtbare resultaten, die ongeveer 12 tot 24 maanden aanhouden. Bovendien heeft Radiesse na zes weken een tweede werking die het resultaat verder optimaliseert.

Boek uw fillerbehandeling

Cosmetische behandelingen bij Kliniek Lumière

In onze cosmetische kliniek bieden we een breed scala aan behandelingen met injectables aan. Ons doel is altijd om resultaten te bereiken die er natuurlijk uitzien en volledig aan uw wensen voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende cosmetische behandelingen die wij uitvoeren:

Kosten cosmetische behandeling

In dit kostenoverzicht ziet u de tarieven van een aantal botox en filler behandelingen. Klik op de button voor een volledig overzicht van alle behandelingen en de bijhorende tarieven.

Behandeling Tarief
Kosten behandelingen botox:
1 zone* € 130,-
2 zone** € 240,-
3 zone*** € 340,-
Kosten behandelingen fillers:
Juvéderm 0,5 ml3 € 260,-
Intraline 1 ml € 330,-
Radiesse 1,5 ml** € 420,-
Juvéderm Vycross 1 ml* € 430,-

Het eerste consult met onze cosmetisch arts KNMG

Wij nodigen u van harte uit voor een eerste consult met onze cosmetisch arts KNMG voordat u een cosmetische behandeling ondergaat. Tijdens dit consult bespreken we uw wensen en bepalen we welke injectable behandeling(en) het beste bij u passen. We berekenen meteen de kosten en stellen een op maat gemaakt behandelplan voor u op. Daarnaast voorzien we u van alle noodzakelijke informatie over de voor- en nazorg, zodat u goed voorbereid bent op uw behandeling. Na overeenstemming over de gekozen behandeling en de bijbehorende kosten, plannen we direct een afspraak voor uw cosmetische behandeling in onze kliniek.

Veilige injectables behandeling

Bij Kliniek Lumière werken we uitsluitend met injectables van de hoogste kwaliteit om uw veiligheid te waarborgen. Een Botox-behandeling is vrijwel pijnloos dankzij het gebruik van een fijne naald. Voor   brengen we eerst een verdovende crème aan op het te behandelen gebied, zodat u minimale ongemakken ervaart. Bij lipfillerbehandelingen kunnen we desgewenst een tandartsverdoving toepassen voor een volledig pijnvrije ervaring.

Voor- en nazorg van een cosmetische ingreep

We raden het gebruik van alcohol af op de dag van uw cosmetische behandeling, omdat dit het resultaat van de botox kan beïnvloeden. Deze aanbeveling geldt niet voor fillerbehandelingen. Als u antibiotica gebruikt, adviseren we u om eerst de kuur af te ronden en pas 24 uur daarna de behandeling te ondergaan.

Na de cosmetische ingreep kan de behandelde zone de eerste 20 minuten rood en gezwollen zijn, maar u kunt direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten. Dit geldt vooral voor botox, terwijl zwelling bij fillers vaak enkele dagen kan aanhouden.

Ons advies na de behandeling:

  • Eerste 3 uur niet platliggen of vooroverbukken (dit geldt uitsluitend voor botoxbehandelingen).
  • Tot 24 uur na de behandeling geen inname van alcohol en geen zware activiteiten, zoals sporten en andere druk verhogende activiteiten.
  • Tot 48 uur na de behandeling geen stoombad, sauna of zonnebank bezoeken.

Wanneer is een cosmetische behandeling niet mogelijk?

Wij voeren geen behandelingen met injectables uit bij personen jonger dan 18 jaar. Daarom is het essentieel dat u op de dag van de behandeling een geldig identiteitsbewijs meeneemt. Daarnaast zijn behandelingen niet mogelijk bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, omdat er nog onvoldoende onderzoek is naar de effecten van fillers en botox tijdens zwangerschap en borstvoeding. Ook bij bepaalde medische aandoeningen of bij een infectie in de behandelzone kunnen injectables niet worden gebruikt. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of WhatsApp op 06 29886700, of stuur een e-mail naar info@kliniek-lumiere.nl.

Ons artsenteam KNMG

Het team van Kliniek Lumière bestaat uit cosmetisch artsen KNMG die zich graag aan u voorstellen!

Drs. Tugba Yalçin

Ik ben in 2015 afgestudeerd als arts aan de Universiteit van Maastricht, waarna ik werkte als arts chirurgie. Daarnaast was ik parttime begonnen in de cosmetische geneeskunde.

Mijn interesse in dit vakgebied is ontstaan tijdens mijn laatste jaar van mijn artsenopleiding, waar ik mijn passie ontdekte als semi-arts plastische chirurgie. Als kind was ik goed met mijn handen en het fijn en nauwkeurig werken vond ik terug binnen de cosmetische geneeskunde. Ik merkte al gauw dat de combinatie van esthetiek en precies werken bij mij paste. Mijn passie is cliënten een natuurlijke en jeugdige uitstraling geven, waarbij ze zo lang mogelijk kunnen genieten van het resultaat. Daarom werk ik enkel met hoog kwalitatieve producten. Wat ik ook uitdagend van dit vak vind is dat ik veel verschillende cliënten zie. Niet alleen mensen die mooier willen worden, maar ook mensen die ziek zijn geweest en weer de oude willen zijn.

Ik vind esthetisch inzicht erg belangrijk. Ieder gezicht is uniek en de wensen verschillen per cliënt. Het is voor mij erg belangrijk om voor iedere cliënt tijd en ruimte te maken, zodat we samen tot een passend behandelplan kunnen komen.’

Drs. Tuğba Yalçın is cosmetisch arts KNMG en lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. De NVCG is de van overheidswege erkende wetenschappelijke vereniging voor cosmetische geneeskunde en heeft als doel om de kwaliteit en voorlichting van medische cosmetische behandelingen te verbeteren.

Big-registratie: 49920217201
https://www.bigregister.nl/

Drs. Mandy Rademaker

Drs. Mandy Rademaker studeerde in 2013 af als arts aan de Universiteit Leiden, waarna zij in het ziekenhuis heeft gewerkt op de spoedeisende hulp, interne geneeskunde en oncologie. Sinds 2018 heeft zij zich gespecialiseerd binnen de cosmetische geneeskunde, waarbij ze veel ervaring heeft opgedaan met het uitvoeren van verschillende injectable-behandelingen. “Ik vind het ontzettend leuk om nu meer tijd en positiviteit te hebben in mijn cliëntcontact, waarbij ik kan helpen met medische klachten, huidverbetering en het bereiken van een natuurlijke en verzachte uitstraling. Ik verricht behandelingen met botuline toxine, fillers en skinboosters en komt graag samen met u tot het meest passende behandelplan.”

Mandy Rademaker is cosmetisch arts KNMG en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Ze vindt het zeer belangrijk om met topkwaliteit producten te werken, zodat ze op de veiligste manier natuurlijke resultaten te behalen.

Big-registratie: 19917970901
https://www.bigregister.nl/

De route naar onze kliniek vanuit Biddinghuizen

Als u een botox of filler behandeling wilt en uit Biddinghuizen komt, is het met de auto slechts 30 minuten rijden en met het openbaar vervoer bent u er al in 45 minuten!

Plan uw route

Contact opnemen

Heeft u een vraag over onze cosmetische behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen of te Whatsappen naar 06 29886700. Mailt u liever? Stuur dan een mail naar info@kliniek-lumiere.nl of vul het onderstaand contactformulier in. We beantwoorden graag al uw vragen!

    Boek nu een behandeling