Botox in Almere

Met een Botox behandeling laat u rimpels in uw gezicht en hals verdwijnen, zodat u weer een frisse en jonge uitstraling krijgt. De kliniek van Lumière Aesthetics is gemakkelijk te bereiken vanuit Almere. Bij ons bent u bij elke Botox behandeling verzekerd van.

 • Hoogwaardige en veilige Botox en fillers vanaf €99,-
 • Advies en persoonlijk behandelplan op basis van uw wensen
 • Korting bij Botox voor verschillende zones
 • Vrijwel pijnloze behandeling door verdovende crème

Verschillende Botox behandelingen

U ziet er jaren jonger uit na een Botox behandeling. Van het weghalen van fronsrimpels en kraaienpootjes tot het liften van de wenkbrauwen en hals, met Botox krijgt u weer een frisse uitstraling. Hieronder bekijkt u welke rimpels en andere klachten u kunt laten behandelen met Botox.

Kosten Botox behandelingen

De kosten van een Botox behandeling zijn per zone. Voorbeelden van zones vindt u in het overzicht hierboven. Bekijk alle prijzen.

Behandeling Tarief
1 zone Vanaf € 99,-
2 zones Vanaf € 188,-
3 zones Vanaf € 267,-
Tandenknarsen € 199,-
Halslift € 299,-
Overmatig zweten € 399,-

Cosmetisch arts

Voor een Botox of filler behandeling kunt u terecht bij Drs. Tuğba Yalçın. Ze is gecertificeerd arts voor injectables en is opgeleid in Londen en Nederland. BIG-registratie 49920217201.

“Ik werk enkel met hoogwaardige Botox en fillers om u een prachtig resultaat te geven dat maandenlang zichtbaar blijft.”

Drs. T. Yalcin

Ervaringen

“Drs. Yalcin nam de tijd om me te vertellen over de behandeling en het resultaat, waarna ze mijn fronsrimpel behandelde met botox. Vooraf kreeg ik verdovende crème, zodat ik van het prikje niets voelde. Ik ben er erg blij mee en kom zeker terug zodra het effect is uitgewerkt.”– Marianne uit Almere

“Ik word een dagje ouder en wilde daarom mijn kraaienpootjes laten weghalen. De arts raadde mij botox aan omdat kraaienpootjes hiermee snel verdwijnen en het effect lang zichtbaar blijft. Het resultaat is verbijsterend, ik krijg veel complimentjes over dat ik er zo goed uitzie!”– Ilona uit Almere

“Met de rimpels in mijn voorhoofd zag ik er vrij oud uit. Bij Lumière Aesthetics heb ik botox in mijn voorhoofd laten spuiten om dit weg te halen. Super tevreden met het resultaat.”– Erik uit Almere

“Ik stoorde me al jaren aan mijn ‘tandvlees lach’ en dokter Yalcin zei dat ze dit gemakkelijk kon verhelpen met botox. Mijn bovenlip staat nu niet meer strak als ik lach, waardoor ik weer voluit durf te lachen. Bedankt, dokter Yalcin.”– Samantha uit Almere

Contactgegevens

Bezoekadres, alleen op afspraak
Kleefkruidstraat 7
8245 JM Lelystad
(Flevoland)

Openingstijden

Lumière Aesthetics werkt enkel op afspraak. U kunt een afspraak maken op woensdag en vrijdag in de ochtend, middag of avond.

Wat is Botox?

Botuline Toxine A wordt ook wel Botox genoemd, naar het eerste merk dat Botuline Toxine A gebruikte als medische oplossing. Botuline Toxine A is een natuurlijk eiwit dat we gebruiken voor cosmetische behandelingen als rimpels in het gezicht en de hals, maar ook voor medische behandelingen voor overmatig zweten en tandenknarsen.

Botox beïnvloedt de spieractiviteit: het middel verslapt de spier, waardoor deze geen rimpels meer veroorzaakt. Heeft u bijvoorbeeld last van een fronsrimpel, dan spuiten we Botox in een spier in uw voorhoofd, zodat deze verslapt. Het gevolg is dat uw fronsrimpel verdwijnt.

Effect van Botox

 • Natuurlijk uitziend resultaat, na drie dagen zichtbaar
 • Effect van Botox blijft minimaal drie maanden zichtbaar
 • Hoe vaker u zich laat behandelen met Botox, hoe langer het effect blijft

Pijnloos en veilig

Met een verdovende crème voorkomen we dat u pijn voelt tijdens de Botox behandeling. Doordat we de crème even laten intrekken voordat we beginnen, voelt u niets van de injecties. Lumière Aesthetics werkt enkel met hoogwaardige Botox, zodat de behandeling volledig veilig is.

Voor en na de behandeling

Voorafgaand aan de Botox behandeling mag u een dag geen alcohol of antibiotica gebruiken. Het gebruik hiervan kan een negatief effect hebben op het resultaat. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden gewoon hervatten, wel is het behandelde gebied nog wat rood en opgezwollen.

Wanneer mag u geen Botox inspuiten?

U mag geen Botox gebruiken wanneer u jonger bent dan 18 jaar. Daarom dient u zich altijd te identificeren voor de behandeling. Ook wanneer u borstvoeding geeft of zwanger bent, kunt u geen Botox behandeling ondergaan, omdat Botuline Toxine A schadelijk kan zijn voor uw (ongeboren) kind. Bij bepaalde medische aandoeningen en een infectie rond de injectieplaats is het niet mogelijk om Botox te spuiten. Voor meer informatie neemt u contact op met Lumière Aesthetics.

Route vanaf Almere

U bereikt de kliniek van Lumière Aesthetics vanaf Almere gemakkelijk met de trein of de auto, of u nu uit Almere Centrum, Almere Buiten of Almere Haven komt. Vul hieronder uw adres in om de route te berekenen.

Komt u vanaf Almere Buiten? Dan is het raadzaam om via de Oostvaardersdijk (N701) langs het Markermeer te rijden. U arriveert dan sneller bij onze botoxkliniek dan via de A6. Dit geldt ook als u uit een van de onderstaande Almeerse buurten komt:

 • Kruidenwijk (Almere Stad)
 • Waterwijk (Almere Stad)
 • Muziekwijk (Almere Stad)
 • Molenbuurt (Almere Buiten)
 • Oostvaardersbuurt (Almere Buiten)
 • Eilandenbuurt (Almere Buiten)

Bent u woonachtig in Almere Haven of Almere Hout? Dan is de A6 de snelste optie om bij onze botoxkliniek te komen. U rijdt bijvoorbeeld via de A6 als u woonachtig bent in een van de onderstaande buurten:

 • Filmwijk (Almere Stad)
 • Stedenwijk (Almere Stad)
 • Literatuurwijk (Almere Stad)
 • Centrum (Almere Haven)
 • De Marken (Almere Haven)
 • Vogelhorst (Almere Hout)

Vul hierboven uw adres in en ontdek de snelste route naar uw botox behandeling vanuit Almere.

Meer informatie over Botox behandelingen

Heeft u vragen over een Botox behandeling? U kunt ons bellen op telefoonnummer 085 887 1763, een WhatsApp bericht sturen naar 06 2988 6700 of het contactformulier invullen:

  Boek nu een behandeling